Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytan dot gry

filip27000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej zastanawiam się nad tym czy nie spróbować tej gierki i mam pare pytań.

Jaki serwer wybrać na początek ?

Czy dużo ludzi jest online i sporo Polaków ?

Czy są jakieś wojny gildyjne czy coś w tym stylu ?

Opublikowano

Polecam serwer Windrest.

Osób online sporo szczególnie na wysokopoziomowych mapkach. W czasie levelowania też zawsze kogoś spotkasz ale tłumów nie ma.

Są battlegroundy 6v6 gdzie możesz walczyć z drużyną z innego klanu.

Opublikowano

@CJay
Nie trzeba już wchodzić na Windrest, by znaleźć jakiś klan czy kogoś do gry, gdyż był merge na serwerach. Teraz jaki serwer byś nie wybrał, będzie podobna liczba graczy. 

maybenow.png

Opublikowano

Nie napisałem że na innych serwerach jest mniej osób albo nie ma Polaków. Zapytał jaki serwer wybrać na początek to odpowiedziałem jaki polecam.

Opublikowano

@CJay
Ja sobie zdaję z tego sprawę, ale podając serwer mogłeś również podać informację, że była przeprowadzana fuzja serwerów i teraz nie ma większego znaczenia jaki serwer się wybierze. :)

Dodam od siebie, że teraz na prawdę łatwo zdobyć dobry ekwipunek. Nie trzeba spędzać tak dużo czasu na farmieniu, by mieć +700 ap. :)

maybenow.png

Opublikowano
9 godzin temu, filip27000 napisał:

Hej zastanawiam się nad tym czy nie spróbować tej gierki i mam pare pytań.

Jaki serwer wybrać na początek ?

Czy dużo ludzi jest online i sporo Polaków ?

Czy są jakieś wojny gildyjne czy coś w tym stylu ?

1. Grę polecam. Ogólnie teraz bardzo ułatwili, bo wbijając levele wszystko do np ulepszania broni dostaje się za free z questów, ale za to expi się przyjemnie.

2. Ja gram na Twin Wagons, ale z tego co wiem to łączyli serwery i teraz nie ogarniam co, jak i gdzie xD

3. Bardzo dużo. 

4. Ogólnie open pvp jest martwe obecnie... Niby są 2 frakcje, ale w mojej karierze w tej grze biłam się może 2-3 razy przy questach frakcyjnych... PvP jest postawione bardziej pod arenki, które według mnie są zrobione bardzo dobrze. Wbijasz rangi, przeciwnicy są dobierani na podobnym poziomie a i gear się nie liczy, bo statystyki każdy ma takie same. A PvP w tej grze wygląda bardzo dobrze, więc jeżeli szukasz gry pod tym kątem to właśnie znalazłeś. :)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...