Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.....szukam gildi na Csro Div2 server Słae cos takiego.... lub osob ktore wogole tam graja....jezeli ktos bylby chetny zagrac na tym Servie prosze pisac w tym Temacie....

Narazie Wizzard/Bard 24lvl

Opublikowano

Siemka.....szukam gildi na Csro Div2 server Słae cos takiego.... lub osob ktore wogole tam graja....jezeli ktos bylby chetny zagrac na tym Servie prosze pisac w tym Temacie....

Narazie Wizzard/Bard 24lvl

Jeżeli interesuje Cię gra w party na innym serwerze to zapraszam na gg:7977040 tam podam Ci info.

Opublikowano

ja aktualnie gram na csro na servie śŁŃo i mam 45 lvl, chcialbym zebrac troche ludzi i stworzyc wlasna gildie i dobrze grindowac razem, kolegow z reala mam 3 ktorzy maja po 42 + wiec juz mam 4 :)

Opublikowano

@up

zakladanie kolejnej gildi to bezsens.. na słń jest bardzo duzo gildi polskich i ci ktorzy zakladaja nowe po 2tygodniach je rozwalaja i wracaja..

polecam SheerMadness- aktualnie najlepsza polska gildia, pozniej SARMATIA aa i nie idzie do EpicFail bo z tej gildi sie wszyscy smieja ;P bo tam sa osoby ktore tylko siedza po to zeby wbic lvl u nich na taxi :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

@up

zakladanie kolejnej gildi to bezsens.. na słń jest bardzo duzo gildi polskich i ci ktorzy zakladaja nowe po 2tygodniach je rozwalaja i wracaja..

polecam SheerMadness- aktualnie najlepsza polska gildia, pozniej SARMATIA aa i nie idzie do EpicFail bo z tej gildi sie wszyscy smieja ;P bo tam sa osoby ktore tylko siedza po to zeby wbic lvl u nich na taxi :)

Jak ja jeszcze grałem na CSRO to dobrze wspominam Sherr, także jeżeli nic się nie zmieniło to też polecam :).