Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po co istniejemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule: Po co istniejemy? Czy mamy misję? Czy ktoś nami steruje, że mamy robić daną rzecz?

W tym temacie postaramy sie odpowiadać na pytania związane z tym :) Mogą być inne pytania, jak ktoś zna podobne do tego to niech chętnie pisze :D!

Pomocy :(

Opublikowano
4 minuty temu, sonic231 napisał:

Po co istniejemy?

Żeby umrzeć.

k3HeXgc.png

Gość Marichcje
Opublikowano

Ja żyję, żeby znaleźć męża, którego pieniądze będę wydawać na diamenty na Arenie Mody. 

Opublikowano
2 minuty temu, Marichcje napisał:

Ja żyję, żeby znaleźć męża, którego pieniądze będę wydawać na diamenty na Arenie Mody. 

Na forum go nie znajdziesz. 

Co do tematu: istniejemy, żeby istnieć. 

Opublikowano

Tak ktoś nami steruje a my jesteśmy kukiełkami w rękach "tego czegoś" ;)

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Moje życie jest nudne jedno i to samo nawet koledzy mi  nie poczebna ja nie mam celu

Jeżeli Pomogłem Daj Like  [/color=green]

Opublikowano

Temat egzystencji jest obszerny i raczej nikt nie znajdzie na to jednej odpowiedzi, bo ile jest osób tyle zdań. A moje jest takie, że jak już istniejemy, to istniejemy po to, by dążyć do jakiegoś celu, zdobywać szczyty, uczyć się, uczyć innych a przede wszystkim, żyć tak, by łapać chwile a nie przepuszczać przez palce. 

Czy mamy misje? Jedyną misje jaką możemy mieć to taką, którą sobie sami wymyślimy. To samo tyczy się sterowania,człowiek został obdarowany wolną wolą, więc robi co chce. Nie jesteśmy marionetkami w teatrze lalek, a żaden 'lalkarz' nami nie steruje. Aczkolwiek, nie powiem, że nie, bo zdarzają się wyjątki od reguły. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...