Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM GRACZY DO ZAŁOŻENIA TEAMU :

Shellas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 

Szukam graczy do założenia teamu w League of Legends, serwer na którym to planuję to EUNE.

Historia wygląda tak, że około roku temu nasz team się rozpadł, ze względu na.. powiedzmy przyczyny prywatne.

Dlatego postanowiłem że poszukam ludzi chętnych do reaktywacji.

Gram z moim przyjacielem od pięciu lat i mamy zamiar poskładać piątkę na nowo.

Następujące wymagania potrzebne do spełnienia :

- +18 wiek

- Dywizja Gold V + 

- Sprawny mikrofon

- Team speak 3 

- Bycie miłą osobą z kulturą

- Staranie się oraz angażowanie w grę

- Wolny czas ( Wieczorem ) Lub od godziny 16:00/17:00 w tygodniu do późniejszych godzin

- Brak toxicu

- Zaangażowanie na dłuższą metę , nie kilka dni

: Szukamy najlepiej graczy majnujących MID'a TOP'a oraz JUNGLE.

Po więcej informacji zapraszam na pw w LoL'u , nick : Shellas7o .

Proszę o zaproszenie. 

Mam nadzieję że uda nam się skleić coś fajnego, powodzenia wszystkim życzę ! 

Kiedy uzbiera się 3 osoby, na spokojnie dojdzie awatar, fanpage, oraz strona całego teamu. Tak jak było to wcześniej, jest szansa że nazwę podrzuci jeden z nowych graczy :)

Liczę na was ! 

Zapraszam również na team speaka : Diversion.gclan.pl 

Opublikowano

Tutaj masz odpowiedni temat do tego

A co do teamu to chętnie bym się zgłosił ale nie mam konta już 30 lvl, dopiero musiałbym go wbić, potem dywizję i runy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
23 godziny temu, Creative napisał:

Tutaj masz odpowiedni temat do tego

A co do teamu to chętnie bym się zgłosił ale nie mam konta już 30 lvl, dopiero musiałbym go wbić, potem dywizję i runy. 

takie tematy sie zamyka i raportuje o przeniesienie do kosza

Opublikowano
1 godzinę temu, macieeks napisał:

Szukasz ludzi powyżej golda a sam masz silver 5? Trochę paradoks. 

Paradoks że to nie moje konto ;) 

Opublikowano
2 godziny temu, skejt23 napisał:

takie tematy sie zamyka i raportuje o przeniesienie do kosza

Kolego zauważ, że nikt z Moderatorów nie ma uprawnień to jak mam niby Ci to zamknąć?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gość szuka kogoś żeby go bostowal tyle w temacie.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
Dnia 23.05.2017 o 19:22, MrAdrian976 napisał:

Gość szuka kogoś żeby go bostowal tyle w temacie.

Nie wiem po chuj za przeproszeniem komentujesz skoro nie znasz historii :-)

Opublikowano
14 minut temu, Shellas napisał:

Nie wiem po chuj za przeproszeniem komentujesz skoro nie znasz historii :-)

Grzeczniej proszę.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Nie polecam użytkownika, strasznie natarczywy gość, wchodzi w życie prywatne. Dostałem inv'a do znajomych od tego gościa, potem byłem zalewany spamem i bezsensownymi pytaniami, zagraliśmy 2 mecze - gość oczywiście wcześniej pisał, że chce pograć flexy teamem - piątką, skończyło się tak, że zagrałem 2 normalne przy pełnym składzie gdzie moglibyśmy zagrać flexy ( być może jakiś test, chodź i tak "członkowie" teamu nie grali jakoś super, niżej wrzucam scr z op.gg tych meczów.) Umówiłem się z tym gośćiem Shellas na następny dzień nalegał, żebym był o 17 i odpisałem, że 18/18.30 będę, wiadomo są inne obowiązki po za graniem, których 17 latek może nie zrozumieć. Kiedy zalogowałem się do gry o tej 18 ileś jedynie zobaczyłem, że wyrzucili mnie z teamu i Shellas zamiast napisać, że im nie pasuje po prostu usunął mnie ze znajomych, więc pozdrawiam bardzo dojrzałe posunięcie. Jeżeli macie życie prywatne i nie pasują wam godziny grania " po szkole", gdzie dostajecie tysiąc wiadomośći kiedy będziecie a np. aktualnie prowadzicie samochód lub jesteście w sklepie na zakupach to nie polecam .

741f3617dddaa0b492662da4a30e9a5c.png

A i zaznaczam nie pchałem się do teamu, gość sam do mnie napisał, bo miałem jakieś ogłoszenie, że szukam graczy do teamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...