Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepsze dobrego wrogiem - MPC vs. MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

z racji że jestem tutaj "świeży" i główny swój udział mam w dziale MUOnline chciałem się zwyczajnie przywitać.

Co do tematu związanego z opisem tytułu - "but why?"

Wszystko niby to samo, kolorystyka podobna, zero grafiki, ikony podstawowe, kilka podświetleń i inny wygląd ogólnego designu, ale pytam - dlaczego!

Rozumiem że większość czasu zajęło samo synchronizowanie baz danych użytkowników, kont, postów, załączników (nie do końca) itp. ale pytam, czemu mam wrażenie że nowe MPC jest strasznie wolne? Musicie mi uwierzyć, potrafię zrenderować ciężką animację w mniej niż 5 minut, w grach t/j Crysis osiągam min. 40-45 FPS ale czemu MPC chodzi "na złość"?

Mogę się tylko domyślać że został tu wgrany jakiś amatorski skrypt "płynnego przewijania" co strasznie wkurwia! Podoba mi się layout, kolorystyka, ogólnie - mój temat, ale czemu to tak muli!

TO GAMEHAG POWINIEŃ ZASIĘGNĄĆ WASZEGO SZABLONU, NIE ODWROTNIE!

Edit1@ Po co ten Scroll, nawet największe potęgi MMORPG'ów tego nie używają! Śmiechy śmiechami, ale grosz do grosza... tym bardziej przy takiej ilości użytkowników! Niepotrzebnie marnowane kb/s! :D 

Z regardsami,
Cote1X

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

TO "WOLNE PRZEWIJANIE" POWINNO ZOSTAĆ WYJEBANE! Do działu pogaduszki scrollowałem chyba z 2 minuty. Dodatkowo użycie srolla działa z małym lagiem co jest strasznie irytujące. Wygląd OK ale błagam wyjebcie to coś co spowalnia przewijanie strony BŁAGAM!

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Proste rozwiązania są najbardziej funkcjonalne. W przypadku MPC wprowadzenie innowacji, z którą mamy okazję stopniowo się zapoznawać moim skromnym zdaniem wyszło doskonale. Interfejs jest znacznie przyjemniejszy dla oka a przy tym bardziej użyteczny.  Zmian nie należy się bać.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...