Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe pytanie o bocenie

Mifuari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja mam pytanie które już mnie męczy od pewnego czasu...

Jeżeli bede w tym samym czasie gral na bocie perfidnie stojac w m2 i lurujac moby ubijal je na na wh a drugim kontem NA INNYM EMAIL bede stal w tym czasie jako shop grajac na tym samym kompie to jak zbanuja mi bota to ban leci na wszystkie konta odpalone na kompie czy wszystkie z meila bota?

Opublikowano

Dołączam się do pytania. Jestem ciekaw, iż planuje zostawiać bota na nocki na kompie, a rano przerzucać drop na drugie konto na lapku (Sposobem "NA ZIEMIE" :D)
Czy w ogóle jest szansa na bana jesli bede siedzial tylko na 7 pietrze w DT?

Opublikowano

Nie jestem pewny co do teraz ale kiedyś banowali tylko konta powiązane z jednym adresem email. Reszta była bezpieczna.

Opublikowano

Wypowiem się bo miałem podobną sytuację, stałem botem w m2 i miałem odpalone wh oraz lurowanie, a obok logowałem co parę minut drugą postać(inny adres email) aby przerzucać odłamki, po tygodniu poszedł ban na bota, a drugie konto nic nie dostało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...