Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić premium

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe, lepiej ukraść, tj. scrackować.

Jak lubisz grę to tak. Serwery premium są na wysokim poziomie.

Np. taki Wynncraft (RPG), serwery minigames (mineplex <znikoma ilość cheaterów>) etc.

Opublikowano

Jak dla mnie - warto. Tak jak wyżej wspomniano serwery premium są na poziomie. W dodatku wspierasz tym twórców gry. Dostęp do skinów to zawsze coś. Co prawda mc jest teraz za 100zł jednak jeśli masz taką kwotę i uważasz, że możesz ją wydać na grę to polecam konto premium.

...

Opublikowano

oczywiście, że warto. Minecraft niestety gra w którą można grać też za darmo jednak podejrzewam, że grasz już jakiś czas i na pewno jeszcze długo będziesz w to grał więc jak najbardziej polecam kupić premkę. Możesz mieć swojego skina, grać na wszystkich serwerach ( premium ). Jak wiadomo nikt nie lubi 'stivów', jako gracz premium jesteś lepiej postrzegany na serwerach. Dodatkowo mając premkę możesz dokupić sobie pelerynkę optifine ( polecam również ). Z mojego doświadczenia - grałem od 2k12 jako stivek, nie chciałem kupować premki bo pewnie mi się ta gra znudzi i  tylko hajs wydany niepotrzebnie, premkę zakupiłem jakoś w 2k14 a w minecrafta gram do dziś także inwestycja jak najbardziej udana :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Szczerze polecam ci kupić. Gdy tylko zakupisz minecraft premium otwierają się "wrota" do serwerów premium typu hypixel, mineplex, które oferują takie minigry, których najczęściej nie ma w polsce. Gram w tą gre 5 lat, dopiero po 4 zdecydowałem że to ten moment i kupiłem, nie żałuję tego zakupu i szczerze ci polecam ;)

Jeżeli pomogłem, zostaw Lubię To :) 

Opublikowano

JASNE ŻE TAK!!!!

Hypixel <3 coś pięknego polecam.

I dużo innych ciekawych serwerów tylko na prem :D

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zależy czy wolisz grać na Polskich serwerach lub zagranicznych. Zagraniczne = tak, Polskie = nie ;}

Opublikowano

Powiem ci tak.

Era minecrafta powoli dobiega końca teraz są te wszystkie CS'y i inne gierki które wchodzą na topki. Ale jeżeli lubisz minecraft'a to kupuj śmiało, uzyskasz dostęp do serwer premium (Zagranicznych) na których gra dość spora liczba osób :D 

Opublikowano
Dnia 7.06.2017 o 23:57, Czesiosz123456789 napisał:

jak tb nie szkoda kasy to polecam ale ja dam nie wydaje kasy nie warto wydawać kasy na gre 

Bo cie nie stac i wolisz grac na izi shit c

kot-tanczy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podejrzewam że już się zdecydowałeś, ale chciałbym jeszcze dodać że patrząc na to co mojang robił z EULĄ, to równie dobrze mogą zbanować wszystkie serwery które łamią EULE, a większość serwerów no-premium właśnie to robi ponieważ:   Hostują je osoby których nie stać na Minecrafta premium > Prawdopodobnie są młodzi, w wieku 8-13 lat > Mają małą wiedze nt. serwerów i konfiguracji itp. > Nie potrafią wymyślić dobrych metod monetyzacji serwera bez łamanie EULI > Ich serwer może zostać zbanowany w sekundę przez Mojang.

Dlatego lepiej mieć "premke", a raczej NORMALNĄ wersje gry. A nie piracić i cebulić.
Serwery premium mają jak to powiedzieli inni "wyższy poziom", mają też bardziej doświadczonych właścicieli co przekłada się na lepszy stan techniczny i pomysłowość, item shopy zagranicznych serwerów premium nie łamią zasad EULI, można tam kupić tylko kosmetyczne itemy lub boostery które oddziałują jednakowo na każdego z graczy - to jest właśnie zgodność z EULĄ. Dzięki temu nie żyjemy w przeświadczeniu że możesz kupić sobie diaxy w item shopie, i być najbogatszym, a serwer może zostać zamknięty w ciągu kilku minut przez Mojang.

Opublikowano
Dnia 14.05.2017 o 22:40, iAnty napisał:

NIe, lepiej ukraść, tj. scrackować.

Potwierdzam najlepszy sposób i potem zmienisz tylko nick sobie

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dużo osób pisze "Jak ci nie szkoda kasy to.."

Moim zdaniem albo się chce przeznaczyć jakąś kwotę na daną grę lub nie. Jeżeli ktoś przychodzi z zapytaniem czy warto to znaczy że ma kwotę tylko chce się dowiedzieć co daje premium koniec.

Wracając do tematu to warto.

xxKX6W8.gif

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...