Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L++] Co uważacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Myślałem nad zakupem L++ bądź bol-a. Co jest waszym zdaniem lepsze? Z którego się lepiej korzysta i na którym jest mniej banów? (wiem że bany zależą indywidualnie od gracza no ale jednak)

Prosiłbym o opinię gdyż mam zamair niedługo kupić coś z tych 2.

Opublikowano

Jeśli masz wydawać pieniądze na coś za co prędzej czy później dostaniesz bana... Wybierz elobuddy z portaio. Bol nie dorównuje ani EB ani L++. A z tego co się orientuje L++ nie ma narazie tylu skryptów ile portaio.

76561198342061369.png

Opublikowano
2 minuty temu, RutherforPolska napisał:

Jeśli masz wydawać pieniądze na coś za co prędzej czy później dostaniesz bana... Wybierz elobuddy z portaio. Bol nie dorównuje ani EB ani L++. A z tego co się orientuje L++ nie ma narazie tylu skryptów ile portaio.

>portaio

Już lepiej kupić suba na OKTW niż L++. Jak masz zamiar czitować to na EB, a nie jakieś gówna typu L++.

k3HeXgc.png

Opublikowano
4 godziny temu, Diablo! napisał:

Właśnie poleciał banwave na L++, także nie radzę. Riot coraz lepiej radzi sobie z tymi 'ludźmi'. 

potwierdzam, również dostałem dzisiaj banika w nocy, równiutko o północy, tak więc program już detected, więc nie polecam!!!

Opublikowano

Niestety bany lecą falami i to coraz częściej . Również dostałem bana na jednym koncie pernamentnego . Już nie można czitować ale to i może lepiej . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...