Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączam ArchLorda loguje się na stronce wciskam start game nastepnie start widze biały obraz i logo firmy webzen i nagle wyskakuje okienko zebym wybral America, Europa, i coś jeszcze wybieram europa i wywala mnie do pulpitu co jest nie tak?.

Pomogłeś: +

Pomogłem Daj +

dark-angel.jpg

Nie chcesz pomóc? Nie pomagaj

i Nie dodawaj tępych komentarzy!!!

Opublikowano

wszystkie sterowniki?? z kad je wziąść ja tylko pobralem z ubdatowalo mi automatycznie i to all z kad je wezmę.?

Pomogłem Daj +

dark-angel.jpg

Opublikowano

Ach mam wszystko Reinstal pomogl.+. a jeszcze jedno żeby nie zakladac nowego tematu i nie zasmiecac forum chcuałbym odzyskać swoje stare pasy co mam w tej sprawie zrobic?

Pomogłem Daj +

dark-angel.jpg

Opublikowano

Musisz znać adres e-mail, na który konto rejestrowałeś i datę swojego urodzenia jaką tam wpisałeś. Potem wchodzisz na swój e-mail i już powinieneś mieć ID, żeby odzyskać hasło musisz znać ID, e-mail i datę urodzenia którą tam wpisałeś. Tu masz linka do odzyskiwania konta:

http://member.webzen.com/Account/Forget/

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam problem a dokładniej gdy się loguje na konto to nie widać postaci ! Tylko po boku pisze nick i lvl oraz inne informacje.A w grze widać tylko miecze.Co jest nie tak i jak to rozwiązać ? :( Oczywiście chodzi o grę Archlord

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...