Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swiete Krowy ida przez srodek sciezki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Powody są dlaczego nie wychodzę z domu, ostatnio pisałem, jak ludzie mnie wkurwiać muszą jak wychodzę na miasto.

To dzisiaj nawet nie minął tydzień, i znowu ktoś ma do mnie pretensje, jakieś 3 głupie baby co se idą środkiem sciezki tam gdzie chodza przechodnie oraz rowerzysci.

Z daleka dzwonię tym dzwonkiem, który mam dobry i głośny, one się nie ruszają, wtedy zacząłem mówić, proszę się przesunąć, one nadal głuche i gadały.

W końcu jakoś bokiem udało mi się przejechać, a one do mnie, Boże Święty, uważaj jak jeździsz. Byś nas przejechał.

K***a głupie baby.

Pozdrawiam i napiszcie mi, co o tym sądzicie.

Opublikowano

No to faktycznie problem jak starsi ludzie nie dosłyszą, kiedyś i ciebie to czeka...

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

No to faktycznie problem jak starsi ludzie nie dosłyszą, kiedyś i ciebie to czeka...

one miały ze 30lat... musze wypisywac szczegóły ile mają lat?

Opublikowano

Dzwonków prawie nie słychać, też tak kilka razy miałem że słyszałem dzwonienie ale nawet się tym nie przejmowałem bo nie kojarzyłem w ogóle tego dźwięku z jakimkolwiek niebezpieczeństwem, i jeśli się odwracałem to raczej z ciekawości żeby zobaczyć co tak dzwoni. Nie wiem jak by to wyglądało z klaksonami, ale ja bym będąc w tej sytuacji co ty po prostu krzyczał :P 

Opublikowano

one miały ze 30lat... musze wypisywac szczegóły ile mają lat?

A no chyba że 30 lat może po prostu rozmawiały o czymś bardzo ważnym i nie zwracały uwagi na świat :P

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...