Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunnyGuilds wersja z poprawionym Tabem na 1.11.2 i 1.8

PrzemoVi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj mam wam do zaprezentowania wam plugin Funnyguilds

naprawiony tak, aby działał na 1.11.2 lub 1.8

Działa wszystko, bez najmniejszych problemów

Plugin nie należy do mnie, ja tylko naprawiłem sporo błędów.

Wersja na 1.11.2 [Działa w 100%]: x

Wersja na 1.8 [są problemy]: x

Aktualna wersja: 4.2 Reloaded.

Jak wyjdzie nowa wersja, to pokaże się o tym informacja w konsoli!

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Opublikowano

ejejejej, ale co to ma znaczyć że usunąłeś mnie jako autora z plugin.yml, po drugie chamsko przywłaszczyłeś sobie autorstwo mojej pracy podmieniając (podszywając sie) chociażby nazwy moich "pakejdżów"?

5R5BqSh.png

Eevt0Sx.png

Po drugie, jakie błędy naprawiłeś? To że plugin nie wspiera wersji 1.11 jest tymczasowo efektem zamierzonym i nie chce by ktoś to na chwile obecną zmieniał.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu się do tego nie przyznawał, że jesteś oryginalnym autorem. Do takiego raka, jakiego zrobiłeś, nie warto.

Wracając do tematu, połowa kodu od Karolka, druga połowa od @mate1337, kilka zasadniczych i podstawowych błędów. W dodatku jak ludzie nie robicie aktualizacji do 3.9.9.10, gdzie już niektóre rzeczy (jak np. MySQL) są znacznie poprawione, tylko jak podludzie aktualizujecie archiwalne wersje. Nie pozdrawiam. 

@mrkacperek

Równie dobrze mogę powiedzieć że jest to archiwalna wersja, gdyż ostatnia aktualizacja którą wprowadziłem miała miejsce rok temu, więc nie ma o czym tu gadać, aczkolwiek nazywanie tego rakiem jest przesadzone. Skąd założenie, że ta wersja miałaby być gorsza od twojej najnowszej, oficjalnego wydania? Gdybym aktualizował swoją równorzędnie do pierwowzoru, to nie widzę żadnego argumentu poza twoją megalomanią do tego, że moja wersja hipotetycznie miałaby być gorsza. Jeżeli chcesz sie przyczepiać o raki, to zwróć uwage że każda rzecz oficjalnego FG która normalnie powinna być statyczna, jest instancją która czasem jest wywoływana tylko po takie błahostki jak wywołanie jednorazowo metody, przykładem są configi, messages etc. wpierw patrz na siebie potem na innych, z góry dziekuje :)

Wracając do głównego wątku, (aby nie dostać warna, hi hi) to autor tematu zachował sie troche słabo, też nie pozdrawiam

Opublikowano

@mrkacperek

Tylko ten, to nie jest mój kod  :v Zobacz sobie na historię commitów, i zauważ że jest to powoli przepisywane. 

Więc jeżeli od kogoś oczekujesz wyrozumienia, to też bądź wyrozumiałym w stosunku do innych, jw. pisałem że kod z przed roku, po drugie nie ma żadnych podstaw dlaczego gdybym systematycznie aktualizował swoją wersje, miałaby być gorsza od pierwowzoru....

Opublikowano

Pamiętajcie, że całe FunnyGuilds to jeden, wielki wirus, rak... żeby zrobić coś z tego, trzeba by było zacząć od nowa. A jeśli już poprawiacie jakieś rzeczy to chociaż weźcie tę wersję od Wruczka, czy tam Molki, tam jest zdaje się tab do zrobienia właśnie.

No i tam ktoś się spinał o nazwy pakietów - przecież nie masz jak tego udowodnić, na tę samą nazwę pakietu może wpaść tysiące osób, zwłaszcza, że są pewne nazwy już przyswojone do niektórych rzeczy, jak np. utils czy coś w ten deseń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...