Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Levelowanie postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie levelowania postaci. Skonfigurowałem sobie już ezBota, pobrałem elobuddy i mam pytanie. Gdzie najlepiej levelować konto? Aramy, Boty (jak tak to jakie?) Jakie są aktualnie najlepsze skrypty do expienia, na razie używam: AutoBuddyPlus, Automation, AutoShop, DropItLikeIsHot, KickassSeries od hesa2020. Jak to jest z expieniem kilku kont? Dopiero zaczynam i chciałbym usłyszeć jakieś rady od innych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja Ci polecam szczerze nie zachowywać się jak cebula i czerpać przyjemność z grania a nie lecieć na botach , bo nie ma żadnego bota na którym nie dostaniesz bana :) 

Opublikowano
Dnia 23.05.2017 o 22:14, StillahX napisał:

Ja Ci polecam szczerze nie zachowywać się jak cebula i czerpać przyjemność z grania a nie lecieć na botach , bo nie ma żadnego bota na którym nie dostaniesz bana :) 

A ja Ci polecam nie wchodzić do tego działu, bo nie jest dla Ciebie, tylko morały prawić  w innym miejscu.

Na EB wbijesz i nie zawsze do 10lv bedzie ban bez przesady 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Boty i inne dodatki nie stworzone przez twórców gry psują grę. Sam gram normalnie bez żadnych skryptów i botów. A pozatym jak zaczniesz grać z skryptami i botem to gra się znudzi bardzo szybko.

Moje życie. Moje wybory. Moje błędy. Moje lekcje. NIE TWÓJ biznes!
Nie wystarczy chcieć. Trzeba wszystko wprowadzić w życie

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
Dnia 28.05.2017 o 12:31, MalyBlondi napisał:

A ja Ci polecam nie wchodzić do tego działu, bo nie jest dla Ciebie, tylko morały prawić  w innym miejscu.

Na EB wbijesz i nie zawsze do 10lv bedzie ban bez przesady 

Opublikowano
Dnia 1.06.2017 o 15:11, RistirDesign napisał:

Boty i inne dodatki nie stworzone przez twórców gry psują grę. Sam gram normalnie bez żadnych skryptów i botów. A pozatym jak zaczniesz grać z skryptami i botem to gra się znudzi bardzo szybko.

Niektorym oszukiwanie sprawia wiekszą przyjemność, także nie jest powiedziane , ze Ci sie znudzi. 

Nie rozumiem wypowiedzi ludzi w tym dziale, ktorzy nie używają skryptów?? Jaki cel maja wasze wypowiedzi?

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano
Dnia 1.06.2017 o 15:11, RistirDesign napisał:

typ chce sobie tylko wylevelować konto, jaka jest niby przyjemność z grania bez run i masterek? xD

Opublikowano
Dnia 13.05.2017 o 17:15, macieeks napisał:

Botem w ciągu 10 lvl dostaniesz bana, tym bardziej na eb jest instaban 

zaktualizowałi anti-cheat na razie nie lecą bany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...