Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę włączyć gry po ostatniej aktualizacji

xEasy1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Wczoraj ok. godziny 23:30 mogłem jeszcze spokojnie grać w cs'a. Lecz wstałem dzisiaj rano, włączam cs'a a tu błąd "Wystąpił błąd podczas aktualizacji Counter Strike : Global Offensive (nieprawidłowa platforma). Robiłem reinstall gry lecz nie pomogło. Co mogę jeszcze zrobić?

Opublikowano
Zresetuj komputer, powinno dzialac. Wczoraj, miałem ten sam blad z ETS2.

Opublikowano

@xEasy1337 - Nacisnij prawym przyciskiem myszy w bilbiotece gier na Cs'a nastepnie przejdz do zakladki wlasciwosci i tam w zakladce beta, powiedz co masz tam wybrane?

Opublikowano

@xEasy1337 - Nacisnij prawym przyciskiem myszy w bilbiotece gier na Cs'a nastepnie przejdz do zakladki wlasciwosci i tam w zakladce beta, powiedz co masz tam wybrane?

"BRAK - Anulowanie udziału we wszystkich testach.

Opublikowano

Jeżeli masz Windows XP to nie licz na to, że gra Ci zadziała. Ten system nie jest już wspierany

Z tym sie zgodze, jeśli masz XP to nie zadziała.

https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/2741975115069657833/ Znalazlem taki temat, jak widzisz ludzie sie tez tam wypowiadają którzy posiadaja system XP. Jeśli nie masz XP, możliwe ze po prostu Valve cos zepsulo z najnowsza aktualizacja i trzeba czekac na jakiś odzew z ich strony. :)

Opublikowano

Jeżeli masz Windows XP to nie licz na to, że gra Ci zadziała. Ten system nie jest już wspierany

Jeszcze wczoraj wszystko było ok :<

Opublikowano

@xEasy1337 - Najwidoczniej aktualizacje wprowadzili która uniemozliwia gre na systemie XP.

Mogli chociaż usunąć z Wymagań Systemowych ze da się grać na XP. Dobra w najbliższych dniach będę mieć win 7. Dzięki za pomoc

Po prostu odinstaluj sweetFX uninstall i po problemie też tak miałem ;) masz w folderze csa na samym dole ;)

Nie posiadam sweetFX

Opublikowano

Kurw* tez nie moge odpalić własnie CS... win 10..... po tej aktualizacji się tak zrobiło.. robiłem spojnosc plikow i nic...

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Kurw* tez nie moge odpalić własnie CS... win 10..... po tej aktualizacji się tak zrobiło.. robiłem spojnosc plikow i nic...

Valve jak zawsze coś musiało zjebać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...