Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium[Rework][Easy/pvp]

Inomt2Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos to kur.wa widzi oprocz mnie?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Ta, ja też nie mogę uwierzyć.

Admini gdzie są? Wyjebcie to do kosza czym prędzej.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Ta, ja też nie mogę uwierzyć.

Admini gdzie są? Wyjebcie to do kosza czym prędzej.

Do kosza niby czemu?

Opublikowano

Cóż za wykwintna prezentacja. Widac, że zespół grafików robił ją przez długie miesiące. Oby wiecej takich produkcji

xD 

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Jak by ktoś nie wiedział :D

3481914946768901543909.png

Wiecie co macie zrobić :D

A tak swoją drogą myślałem że ten śmieć Persenga spalił się jak Sab al ( ten śmiech system znowu podmienia nazwy ) ze swoim migomatem... A on dalej rzyga gównem po całych internetach... I do tego myśli ze jest fajny :D

Do kosza to bo żal patrzeć. I żal patrzeć co się z tym działem zaczyna dziać... kappa... Nie tylko z działem z resztą... 

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę. - czas 2 godziny.

A resztę proszę o nie spamowanie, bo potem będzie płacz o punkty. 

Gość Lajk™
Opublikowano

A tak swoją drogą myślałem że ten śmieć Persenga spalił się jak Sab al ( ten śmiech system znowu podmienia nazwy ) ze swoim migomatem... A on dalej rzyga gównem po całych internetach... I do tego myśli ze jest fajny :D

Do kosza to bo żal patrzeć. I żal patrzeć co się z tym działem zaczyna dziać... kappa... Nie tylko z działem z resztą... 

i co? Pomagam chłopakom odpalić serwer bo to od Persergi to jest parodia, jakiś problem?

Opublikowano

Takie dobre 3/10 nie wiem czy zagram.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Setow nie zmienialismy bo gracze chca za czasow cortiuma

Oke spoko a skad mam wiedziec jakie byly na cortiumie ubeku?

Z expowiskami tez sie bawiliscie zdjecia naWET NIE MA xD

O czym ja mowie

Nawet strony www ts/itd nie dali do prezki tylko nad prezka pisza xDDD

Opublikowano

i co? Pomagam chłopakom odpalić serwer bo to od Persergi to jest parodia, jakiś problem?

No , ty i twoje i surka reworki jak i sam perserga. Wszystko padło. Po kiego wała stawiać i okradać ludzi znowu na to samo ?? 

A tak się zapierałeś nie jeden raz że temu "debilowi ostatni raz pomagasz". 

Tak to jest jak się nie potrafi nic samemu zrobić i jest się od śmieci uzależnionym jak Ty. Bo Persenga czy pies go zwał to jeden z największych darmozjadów w świecie prywatnych serwerów metina :D 

Opublikowano

Parodia to jest to co tworzysz teraz, wgl jak można robić reworka serwera, który nadal stoi?

I nie mów, że chłopakom pomagasz, bo właścicielem tego czegoś jesteś Ty.

Dla ciekawskich na wakacje Lajk startuje z s2, to sami możecie sobie odpowiedzieć po co jest ten rework...  :yay:  :yay:

Opublikowano

W takich momentach ma się ochotę oczekiwać od Makina wyjebania całej moderacji działu Metina2.

4557214946826791543909.jpeg

No tyle tylko mogę odpowiedzieć :D Na to co napisałeś :D A "oczekiwać" to jak najbardziej trafne słowo :) Bo prędzej ci trumnę z dębowych desek zbiją niż się doczekamy ... :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...