Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pluginu na anty logout nad paskiem smoka

Autlast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich "Minecrafterów" piszę ten post ponieważ szukałem już długi czas "BossBarApi" który działa tak że jak jakiś gracz zatakuje to wyskakuje pasek u góry i pisze "Jesteś podczas walki" I pasek spada do końca i pojawia się zielony tekst "Jesteś Bezpieczny" na 5 sec i znika do następnego uderzenia. Jest może jakaś osoba tutaj która mi go da? Z góry dziękuję ;) PS. Minecraft 1.9

Opublikowano

BossBarApi

wyraz Api sam chyba mowi sam za siebie.

Plugin ktorego szukasz to chyba FairPvp

JAVA <3

Opublikowano

O dziękuję. A może wiecie jak schować tego smoka? xD

Schowac smoka? Smok chyba powinien byc pod mapa, nie nie da sie go schowac, gdzies tam @Oldis udostepnial swoje barapi, gdzie smok jest pod mapa.

BarApi jest tak zrobione, ze nie da sie schowac smoka, jak ktos ma np. laga czy cuś, to go widac pod mapą, lub xray :v

JAVA <3

Opublikowano

To lipa, bo ja go widzę przed sobą :v Mam jeszcze taki problem z BcsKits. Gdy na OP wpisuje komende "/kit" wykakuje mi ladnie gui i w nim ten kit co stworzyłem wszystko spoko. Ale gdy już napisze /kit bez OP to wyskakuje "Nie masz uprawien do tej komendy! (bcsKits.kits). Pomoże ktoś? Moje permissie:

groups:
  Gracz:
    permissions:
    - bcsKits.kits
    options:
      prefix: '&e[Gracz] &e'
      default: true

Jeszcze było by super jak by ktoś powiedział jak to działa bo dodam all tam kity i np ranga Gracz będzie mogła brać kit rangi VIP? czy to chodzi o range? Bo jak daje "/dodajkit (Nazwa) (Czas) to nazwa musi być taka jak ranga? bo nie czaje i co z tym czasem? :)
Opublikowano

To lipa, bo ja go widzę przed sobą :v Mam jeszcze taki problem z BcsKits. Gdy na OP wpisuje komende "/kit" wykakuje mi ladnie gui i w nim ten kit co stworzyłem wszystko spoko. Ale gdy już napisze /kit bez OP to wyskakuje "Nie masz uprawien do tej komendy! (bcsKits.kits). Pomoże ktoś? Moje permissie:

groups:
  Gracz:
    permissions:
    - bcsKits.kits

options:
      prefix: '&e[Gracz] &e'
      default: true

Jeszcze było by super jak by ktoś powiedział jak to działa bo dodam all tam kity i np ranga Gracz będzie mogła brać kit rangi VIP? czy to chodzi o range? Bo jak daje "/dodajkit (Nazwa) (Czas) to nazwa musi być taka jak ranga? bo nie czaje i co z tym czasem? :)

Plugin masz z wycieku więc Nikt CI nie powinien pomóc, chyba że napiszesz do autora (SkyMaxPlay)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...