Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dzwiekiem

newil1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano moze mi ktos pomoc? problem polega na tym ze podczas gry nie slysze dzwiekow tylko czasami trzeszczy cos wczoraj mialem automatyczna aktualizacje systemu windows i od tamtej pory to sie dzieje ale jak mam zminimalizowane gre to normalnie dzwieki slysze w tle moze mi ktos pomoc? z gory dziekuje :)

Opublikowano

Rozumiem że problem występuje tylko w lolu ?
Próbowałeś odinstalować/naprawić pliki gry ?
Jaką wersję systemu posiadasz ? Możesz również spróbować odinstalować ostatnią aktualizację systemu która sprawiła problemy.

Spróbuj zmienić tryb komentatora, bądź rodzaj dźwięku na klasyczny.
Jest też opcja grania w trybie okienka bądź bez krawędzi, może to jakoś pomóc.

Napisz czy jakikolwiek sposób zadziałał. A w tym czasie odsyłam do artykułu napisanego przez support riot'u :
https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/201761994-Problemy-z-d%C5%BAwi%C4%99kiem

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Czyli po naprawieniu pików gry, dźwięk nadal nie działa ?
Odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz, to najprawdopodobniej pomoże.
Przy aktualizacji mogło coś pójść nie tak i podmienić złe pliki bądź skasować.
Tak jak pisałem usuń ostatnio zainstalowane aktualizacje windowsa. przez które ten błąd występuje.

Sterowniki do karty dźwiękowej zaktualizowane ? ( Chociaż w tym przypadku to nic nie zmienia skoro to problem tylko z lolem )

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

w sumie zauwazylem teraz ze jak gram ten tryb treningowy i te 3vs3 treshem to mam dzwiek normalnie zaraz bede testowac na rankedzie czy dziala ale jak bedzie dzialal to znaczy ze mozliwe ze to jest wina skype albo ts3 bo jak rozmawialem na wyzej wymienionych komunikatorach to tak sie dzialo

@Riau

tak problem wystepuje tylko na rozgrywce rankingowej

i zawuazylem rowniez ze mam straszne spadki fps

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...