Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysl co dodac nowego na EasyHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, na serwerze utrzymuje sie okolo 200 osob i chcialbym cos dodac unikalnego co nie maja inne serwry "konkurencyjne" czekam na propozycje.

Opublikowano

Rusz głową jakbym sam wymyślił coś fajnego to wolałbym to wprowadzić do siebie niż dawać pomysły innym.

No jak widac ze zrozumieniem nie umiesz czytac, zostales zgloszony - twoj nick mowi sam za siebie.

Opublikowano

Chcesz zrobić coś "unikalnego" wyłącz serwer bo już każdy rzyga tym EasyHC ;')

@AntyWarn

Wprowadź boy + sandfarmery razem! Tego nigdzie nie ma ;d na zmianę się tworzy piasek i obs!

Opublikowano

@AntyWarn

Wprowadź boy + sandfarmery razem! Tego nigdzie nie ma ;d na zmianę się tworzy piasek i obs!

No na takie odpowiedzi to nie oczekuje, sam twój avatar wykazuje jak bardzo jestes osobą infantylną, co do serwera chyba nie zrozumiałes i jesteś kolejną odobą co jak widać nie ma umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Opublikowano

Rusz głową jakbym sam wymyślił coś fajnego to wolałbym to wprowadzić do siebie niż dawać pomysły innym.

No jak widac ze zrozumieniem nie umiesz czytac, zostales zgloszony - twoj nick mowi sam za siebie.

To chyba ty nie umiesz czytać jesli nie zrozumiales tego co napisałem :>

@topic wprowadz automatyczne rosniecie trawy kipo

Opublikowano

@AntyWarn

No na takie odpowiedzi to nie oczekuje, sam twój avatar wykazuje jak bardzo jestes osobą infantylną, co do serwera chyba nie zrozumiałes i jesteś kolejną odobą co jak widać nie ma umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Co ma avatar do tego kim jestem? Nie masz avatara to znaczy, że jesteś nikim? Osobą bez życia co 24/7 przed kompem siedzi? -.- Jak widać... nie rób serwera jak nie potrafisz wymyślić NOWOŚCI na serwer EASYHC...

Opublikowano

@AntyWarn

Co ma avatar do tego kim jestem? Nie masz avatara to znaczy, że jesteś nikim? Osobą bez życia co 24/7 przed kompem siedzi? -.- Jak widać... nie rób serwera jak nie potrafisz wymyślić NOWOŚCI na serwer EASYHC...

Ehh, chyba nadal nie przeczytales dokladnie, no co jak co twoj avatar pokazuje jakim typem osobowosci jestes, na twoje wiadomosci juz nie oczekuje bo zamiast merytorycznie podejsc do sprawy bawisz sie z premedytacja w nabijalnie postow - Żegnam.

Opublikowano

@AntyWarn

Ehh, chyba nadal nie przeczytales dokladnie, no co jak co twoj avatar pokazuje jakim typem osobowosci jestes, na twoje wiadomosci juz nie oczekuje bo zamiast merytorycznie podejsc do sprawy bawisz sie z premedytacja w nabijalnie postow - Żegnam.

Nie pisz słów którego nie znasz...  bo twój poziom intelektualny jeszcze tego nie ogarnia, a sądząc po avatarze TWOIM jesteś nikim. 

@AntyWarn

Wprowadź wojnę na świniach!

Opublikowano

może coś w stylu,że na czacie wyskoczą kordy do skrzynki,która będzie zawierała jakiś jeden unikatowy itemek typu mieczyk z wyższym sharpem lub jakiś set z wyższym prot czy coś

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Kurdee trudnoo jest ruszyć głową i samemu coś wymyślić? 
Od tego jest orginalność żeby wymyślać czego jeszcze nie ma i to realizować. 
Śmieszą mnie tacy ludzie, bo od tego mamy wszyscy mózg żeby nim myśleć i wymyślać pomysłowe rzeczy. 
Co do tego twojego trybu serwera :D ezhc już dawno się przejadły, liczysz że wejdą ci dzieci na serwer? ok masz gwarantowane, ale też jest szansa że albo wejdą albo nie.
Boo tak naprawdę tego jest dużo i to bardzo.. odkąd wymyślili ten z**b tryb to dzieci robią i robią te serwery. 
Ludzieee kurdee bądźciee kreatywni wymyślcie coś swojego a nie jeden i ten sam temat w kółko.... 

@AntyWarn

Dodaj takie coś jak "AirDrop" jak kolega wyżej napisał tylko żeby to wyglądało że skrzynka  opada na spodochroniee realistycznie a nie że zrespi się i uj. 
Mam nawet taki plugin swój autorski na "AirDrop" ale to na serwer mojego znajomego.. choć mogłbym ci ten plugin odsprzedać na licencji.

Opublikowano

Śmieszą mnie tacy ludzie, bo od tego mamy wszyscy mózg żeby nim myśleć i wymyślać pomysłowe rzeczy. 

Co do tego twojego trybu serwera :D ezhc już dawno się przejadły, liczysz że wejdą ci dzieci na serwer? ok masz gwarantowane, ale też jest szansa że albo wejdą albo nie.

Boo tak naprawdę tego jest dużo i to bardzo.. odkąd wymyślili ten z**b tryb to dzieci robią i robią te serwery. 

Ludzieee kurdee bądźciee kreatywni wymyślcie coś swojego a nie jeden i ten sam temat w kółko.... 

@AntyWarn

Dodaj takie coś jak "AirDrop" jak kolega wyżej napisał tylko żeby to wyglądało że skrzynka  opada na spodochroniee realistycznie a nie że zrespi się i uj. 

Mam nawet taki plugin swój autorski na "AirDrop" ale to na serwer mojego znajomego.. choć mogłbym ci ten plugin odsprzedać na licencji.

https://www.spigotmc.org/resources/airdrops.23270/

@topic

1. Może coś takiego ,że jak gracz kopie to ma X szansy na pojawienie sie obok niego skrzynki, w ktorej sa jakies itemki?

2. Jakis boss na losowych koordynatach co X minut :v

JAVA <3

Opublikowano

@AntyWarn

Nie pisz słów którego nie znasz...  bo twój poziom intelektualny jeszcze tego nie ogarnia, a sądząc po avatarze TWOIM jesteś nikim. 

@AntyWarn

Wprowadź wojnę na świniach!

Jakieś fajne cytaty na bluzę... z piosenek itd. :/ Ktoś coś poleci? Zaktualizowane 10 maj · 15 komentarze

-

No sądząc po twoim profilu jesteś osobą nie poważną, oraz infantylną jak już mówiłem na twój komentarz tutaj nie oczekuje.

@AntyWarn

Powiedz mi czy ja jasno się nie wyrażam, pytam o propozycje, przecież to nie jest FORUM ludzi którzy mają swoje serwerki IZIHC tylko jak sama nazwa mówi:

Opublikowano

Jeszcze większego ubawu nie miałem, no k***a mistrz!

No sądząc po twoim profilu jesteś osobą nie poważną, oraz infantylną jak już mówiłem na twój komentarz tutaj nie oczekuje.

sam twój avatar wykazuje jak bardzo jestes osobą infantylną,

twoj nick mowi sam za siebie. 

Jak nie nick, to avatar, jak nie avatar, to profil.

Ja to dostanę combo 3x, za te WTC za kotkiem, na profilu hitlerowskie kotki, a nick sprzed miliorda lat który wskazuje na to jak dziecinny jestem!

Czekam na to!

PS: Jedyna osoba która jest tutaj infantylna to Ty. Nie dorosłeś chyba jeszcze do tego że ludzie to nie jedzenie i się ich NIE OCENIA. Hipokryzja na całego.

PS2: Twoim tokiem rozumowania, Ty jesteś nikim, bo nie masz ani avatara, ani profilu. Oh nie, rozmawiam teraz do nikogo. 

@antyposejdon

dodaj pierogi z mięsem, puszki pando... tzn. śledzi, i najlepiej do tego sos bbq do porzygania. Ja bym też dodał ałtorskie pluginy bo to fajne.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Gość dominik148
Opublikowano

chcialbym cos dodac unikalnego co nie maja inne serwry "konkurencyjne"

Wersja 1.11.2 :)

Opublikowano

Iks k***a de xDD Beka z typka :D

@AntyWarn

Dodaj dla graczy komendę typu /stop czy coś :D albo OP'a dla każdego :D Coś nowego i unikalnego!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...