Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod na STEAM

h4jdas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie kamermoda na metin2 steam PL. Będzie działać? Można używać bez obaw o blokade konta?

Pozdrawiam

Witam wszystkich

Battlefield 3 :

MrHajdas.png

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie kamermoda na metin2 steam PL. Będzie działać? Można używać bez obaw o blokade konta?

Pozdrawiam

blokada bedzie na konto.To  tak jak byś grał w cs go na czitach identyczna sytuacja

/niereg. sygna

Opublikowano

No niby tak ale Metin2 nie jest chroniony VACkiem, więc rozumiem że po prostu nie będę mógł grac na tym koncie w metina tak?

Witam wszystkich

Battlefield 3 :

MrHajdas.png

Opublikowano

No niby tak ale Metin2 nie jest chroniony VACkiem, więc rozumiem że po prostu nie będę mógł grac na tym koncie w metina tak?

Tak. Chyba że dostaniesz bana na ip. [rzadkość]

​#Edit: nie doczytałem. będziesz mógł grać na steamie tylko na innym koncie w metinie 2 bo to czy dołączyłeś metina do steama czy też nie to nie robi różnicy.

Opublikowano

Dziękuję za informacje. Czyl ikamermod działa bez zarzutów? czy nikt nie próbował jeszcze przez klient Steama?

Witam wszystkich

Battlefield 3 :

MrHajdas.png

Opublikowano

Dziękuję za informacje. Czyl ikamermod działa bez zarzutów? czy nikt nie próbował jeszcze przez klient Steama?

Jak próbujesz odpalić kamera na steamie to ci wyskoczy, że brakuje metin2client.bin czyli nie działa na obecną chwile, ale pewnie ktoś znajdzie na to sposób :D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...