Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROJEKT SERWERA MINIGAMES ? SPONSORZY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale i tak jeśli szukasz sponsora lub kogoś do ekipy to musisz napisać w dziale współpraca.

@AntyWarn

W sumie projekt spoko. Mógłbyś dodać tryb PvP

banner.png

Opublikowano

Nie polecam, oszust jakich mało.

Nagrywał filmiki z pluginami z mojego serwera wrzucał na swój kanał na yt i sprzedawał pluginy z mojego serwera, nie mając ich :)

Gadał, że pisał razem ze mną pluginy, a nic takiego nie było :D

Opublikowano

Nie polecam typa oszust wszystkie pluginy jakie będą serwerze niby jego lecz tak naprawdę wszystko przerobione.

Opublikowano

Prosiłbym nie kierować się komentarzem TheMajatera gdyż nie ma na to dowodów oraz sam oszukiwał ludzi.

Jak nie mam dowodów :)

Rozmowa:

Screeny w spoilerze

5560614945281381262404.png

4720514945281381262404.png

6250114945281381262404.png

Opublikowano

NIe polecam osobnika, bawi się w pseudo programiste, jak i same screeny mówią za siebie. 

//

Osoba nie kompetetna, jak i zły dział.

1.png

Opublikowano

z tego co wiem gościu udostępnia na YouTube mega fajne paczki np za 100 like ludzie to wbijają i usuwa filmik żenada... odradzam

Opublikowano

hahah ja usuwam xD? Po 1. nigdy nie usuwalem zadnych filmow z pluginami, zobacz sobie jest pod ok. 3 filmami 100 like i jest downoland ;). Nie jestem toba.

Opublikowano

Catha piszesz tak bo jestes rakiem i nikt nie chciał z tb wspolpracy? Masz swoją pseudo maszynę na enderchest.pl i współwłaścicieli szukasz XDDD

Opublikowano

Ja tam osobnika nie polecam. Sprawdzałem te twoje paczki z "obecnej" edycji serwerów i tam totalnie nic się nie zgadza ;') Pluginy to po prostu edytowane pluginy z działu tutejszego "download" a nie pluginy z serwerów które wymieniasz ;') Taką sklejkę może zrobić KAŻDY ;')

Osoba jak widać nie potrafiąca totalnie nic tylko sklejać pluginy i pisać, że są z innych serwerów by nabić lajków i wyświetleń. Nie polecam!

Opublikowano

Catha piszesz tak bo jestes rakiem i nikt nie chciał z tb wspolpracy? Masz swoją pseudo maszynę na enderchest.pl i współwłaścicieli szukasz XDDD

Widać że kolego chciałeś się popisać ale coś ci nie wyszło, po pierwsze żadnego serwera nie posiadam, po drugie jak bym nawet posiadał to bym nie szukał bo nie muszę szukać nowej znajomośći.

//

Nie wiem, po co zmieniasz temat ale okey :* Życzę miłego dnia.

1.png

Opublikowano

Ogólnie po przeczytaniu tego tematu nie chciałbym z kolegą współpracować, a tym bardziej wydawać pieniędzy na jego serwer. Widać, że chyba jeszcze nie dorósł do pracy z innymi ludźmi ;)

rocketnite-sygna.png

Opublikowano

Również nie polecam.

@JordiiYT ma problemy z edycją prostego kodu (http://imgur.com/a/VN0KO) wiec nie wiem jak @JordiiYT chce stworzyć sieć serwerów. :)

Dokonałeś niemożliwego.. 0 pkt na mpcforum jest nie możliwe :)

Prosiłbym nie kierować się komentarzem TheMajatera gdyż nie ma na to dowodów oraz sam oszukiwał ludzi.

Jak nie mam dowodów  :)

JOORDI przyjacielu, odpowiedz na post :)

Rozmowa:

Screeny w spoilerze

Opublikowano

Również nie polecam.

@JordiiYT ma problemy z edycją prostego kodu (http://imgur.com/a/VN0KO) wiec nie wiem jak @JordiiYT chce stworzyć sieć serwerów. :)

Dokonałeś niemożliwego.. 0 pkt na mpcforum jest nie możliwe :)

Jak nie mam dowodów  :)

JOORDI przyjacielu, odpowiedz na post :)

Rozmowa:

Screeny w spoilerze

No to chyba wszystko jasne. Jeszcze raz nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...