Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marzenie bycia global elite

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dość, to nie żaden troll temat, a zaraz wam to udowodnię.

Próbuję wbić tego jebanego globala z randomami, bo oczywiście z kimś nie ma jak bo albo napisze ci, nie gram dzisiaj, albo masz za niską, wysoką rangę.

Mam dość k***a ostatnio z mge spadłem do mg2 po raz chyba 10 próbuję wrócić do mge i zawsze jak go wbijam, to spadam, mimo iż otwieram tabelę.

W dodatku kupuję te jebane monster energy drinki codziennie po jednym, to nie wszystkie, mam ich dużo ale nie w tym miejscu  bo zawsze po nich mam +100% do skilla oraz aimbota, ale nie k***a, na złość dostajesz debili biegających z zeusami po mapie. Ze statami 0/0/0 w 10rundach pierwszych po czym ja mam 20fragów jak nie więcej.

Dowód? Proszę bardzo!

post-1550254-0-95514800-1494507543_thumb.jpg

Opublikowano

Masz tutaj na forum temat, gdzie możesz znaleźć znajomych do gry ;)

MGE to ranga, na której poziom nie jest wysoki, a 20 fragów to nie jest szczególne osiągnięcie.

Jeżeli oczywiście zakładasz, że ranga w CS:GO ma jakieś znaczenie... 

Dodatkowo powiem Ci, że pomimo tylu godzin przegranych w CS'a nigdy nie spotkałem kolesia, który ma staty 0/0/0 po 10 rundach... także gratulacje dla Niego  ;)

185241494535326637230.png

Opublikowano

Przeciez na takich rangach wygrywa sie samemu >.< Ja przy randze orzelek polecialem na faceity. Tam wbielem sobie 6 lvl i czesto gralem na gosci z ponad 4kh, ktorzy juz dawno mieli globale. Po 3 tygodniach grania na faceitcie wrocilem na orzelki i ten poziom na mmie, jest naprawde mierny. Wbic tam ponad 30 killi, to zaden problem. Tobie tez polecam wejsc na faceita i tam postrzelac. Patrz jak inni graja. Ucz sie od nich, a z kazdej sytuacji, w ktorej zginales, staraj sie wyciagac wnioski. Po miesiacu wejdz na mmy i szybko wyjdziesz z tej gowno rangi^^

Opublikowano

Grałem z globalem ostatnio mecza, 16-7 dla mnie, zrobiłem z nim zakład, że jak wygram to da mi glocka za 3euro, zamiast tego wkurwił się że przegrał i mnie zablokował, samemu meczu nie ugrasz szczególnie że jak jednego zdejmiesz to już nie masz 100hp tylko na przykład 60, wystarczy jedna bania wtedy i po mnie.

Opublikowano

1. Nikogo nie obchodzisz na tym forum.

2. Spamujesz swoimi gówno-tematami od miesięcy.

3. Nie każdy jest w stanie grać jak global i tyle, nie każdy ma talent do piłki, nie każdy ma talent do gotowania.

4. Punkt 1.

5. Na globalach praktycznie każdy mecz to HvH.

6. Znajdź sobie życie, laskę.. to tylko j****a gra.

7. Od S1 do LE/LEM praktycznie wygrywa się mecze solo. Jak nie jesteś w stanie tego zrobić na MGE to zapomnij o globalu. Na tych rangach nawet myśleć nie trzeba zbytnio.

Opublikowano

Próbuję wbić tego jebanego globala

ostatnio z mge spadłem do mg2

xD

poćwicz to sobie wbijesz te twoje super rangi, rushowanie po eco fragi nie oznacza skilla - "Ze statami 0/0/0 w 10rundach pierwszych po czym ja mam 20fragów jak nie więcej." - czyli ziomek gra normalnie nie rushując tylko czekając na przeciwników, a ty tylko pewnie lecisz z p90 po fragi xD

jeśli ci nie idzie ta gra to po prostu odpuść i wróć do nagrywania minecrafta

tenor.gif

Opublikowano

Grałem z globalem ostatnio mecza, 16-7 dla mnie, zrobiłem z nim zakład, że jak wygram to da mi glocka za 3euro, zamiast tego wkurwił się że przegrał i mnie zablokował, samemu meczu nie ugrasz szczególnie że jak jednego zdejmiesz to już nie masz 100hp tylko na przykład 60, wystarczy jedna bania wtedy i po mnie.

Uwierz, że da się ugrać samemu bez problemu mecz na takich rangach. Jak chcesz mogę Ci dać dla przykładów kilka Ss'ów.

Nie ma co płakać o jakiś głupi znaczek, który nie wyznacza skilla. Na GE same haxy, a jak już trafisz na normalny mecz bez cheatów to poziomowo nie odstaje od LEM-Supreme.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...