Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - zmiana ubrania w konsoli nie działa

jekjekjoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z modem Debug Console Enabler wersja 1.22

juz tak na temat bez przeciągania mam problem z tym, że jak chce zmienic ubranie jakiejś postaci kobiecej (triss, yennefer , ciri , keira)

to nie moge zadnej oprócz keiry ustawic na naked lub lingerie. problem moze tkwic w tym, ze  " _ " moze nie dzialac po prawnie ( tylko dziala w przypadku " appearance(naked) " i appearance(naked_lingerie) ") Prosze o pomoc  bo bez tego nie moge zyc xDDD

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale tytuł tematu mówi, że masz wersje konsoli na 1.22. Pobierz najnowszą-

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1555/?

No chyba, że przypadkowo to napisałeś.

I też wiem, trochę to głupie, ale warto powiedzieć.

NAJPIERW przywołujesz samą postać, czyli np tutaj spawn(yennefer), dopiero potem dajesz komendy na zmianę ubioru. Typu- appearance(yennefer_naked) . I tak z innymi postaciami.

Wersja konsoli jest ważna.

No chyba, że masz pirata Wiedźmina 3 na wersji 1.22.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale tytuł tematu mówi, że masz wersje konsoli na 1.22. Pobierz najnowszą-

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1555/?

No chyba, że przypadkowo to napisałeś.

I też wiem, trochę to głupie, ale warto powiedzieć.

NAJPIERW przywołujesz samą postać, czyli np tutaj spawn(yennefer), dopiero potem dajesz komendy na zmianę ubioru. Typu- appearance(yennefer_naked) . I tak z innymi postaciami.

Wersja konsoli jest ważna.

No chyba, że masz pirata Wiedźmina 3 na wersji 1.22.

ekhm wersja podstawowa z goga + all dlc nie jestem takim idiotą zeby nie przywolywac jakiejś postaci xD

Opublikowano

wpisując komędę  

appearance(__q205_naked) powinno (skopiowane z strony moda) powinna ciri ze spawnowana komenda: "spawn(ciri)" nie miec zadnego ubrania

nic sie nie dzieje 

Opublikowano

No to jeżeli masz z GOGa to na pewno masz najnowszą wersje- 1.31. Zainstaluj tę konsolę co ci dałem.

A tak w ogóle z Ciri zawsze były problemy, jeżeli chodzi o zmianę ubioru, np mi się udało tylko raz go zmienić, ale to już było dawno, dawno. Teraz np w ogóle nie dałem rady. Ale z Triss i Yennefer ze spokojem poszło-

fb2f1bbe1e1f4deda9020dbd408b3af2.pngHehe, zakryte? Jakaż szkoda xD SS robiłem przed chwilą

Czasami po prostu jakaś komenda nie wchodzi. I trzeba pospamić. Z Ciri jeżeli chodzi o zmianę z Geralta w Ciri i w ogóle przywołać samą Ciri spawn(ciri) też bardzo łatwo wchodzi, ale zmiana ubioru to już nic.

I nie rób kopiuj wklej. Pisz własnoręcznie.

Jaką masz wersje tej gry? Jeżeli 1.31 to aktualizuj tę konsolę, a jeżeli nie wiesz gdzie w ogóle sprawdzić jaką wersje posiadasz to w ogóle nie baw się komendami.

Opublikowano

No to jeżeli masz z GOGa to na pewno masz najnowszą wersje- 1.31. Zainstaluj tę konsolę co ci dałem.

A tak w ogóle z Ciri zawsze były problemy, jeżeli chodzi o zmianę ubioru, np mi się udało tylko raz go zmienić, ale to już było dawno, dawno. Teraz np w ogóle nie dałem rady. Ale z Triss i Yennefer ze spokojem poszło-

fb2f1bbe1e1f4deda9020dbd408b3af2.pngHehe, zakryte? Jakaż szkoda xD SS robiłem przed chwilą

Czasami po prostu jakaś komenda nie wchodzi. I trzeba pospamić. Z Ciri jeżeli chodzi o zmianę z Geralta w Ciri i w ogóle przywołać samą Ciri spawn(ciri) też bardzo łatwo wchodzi, ale zmiana ubioru to już nic.

I nie rób kopiuj wklej. Pisz własnoręcznie.

Jaką masz wersje tej gry? Jeżeli 1.31 to aktualizuj tę konsolę, a jeżeli nie wiesz gdzie w ogóle sprawdzić jaką wersje posiadasz to w ogóle nie baw się komendami.

jakbyś mógł to mogłbyś podac komendę na triss i yenn ;p Wersja Wieśka 1.31(A) 

Opublikowano

Powtarzam się, ale zaktualizuj tę konsolę xD Podałem w drugim poście.

Komendy, jak komendy:

Triss- spawn(triss) potem appearance(triss_naked)

z Yennefer tak samo- spawn(yennefer) potem appearance(yennefer_naked)

Z Keirą tak samo. Jest jeszcze więcej ubiorów i niektóre wchodzą, niektóre nie. Czasami trzeba pospamić komendą, żeby zadziałała. Czasami warto zrestartować grę albo po prostu wczytać.

Opublikowano

Powtarzam się, ale zaktualizuj tę konsolę xD Podałem w drugim poście.

Komendy, jak komendy:

Triss- spawn(triss) potem appearance(triss_naked)

z Yennefer tak samo- spawn(yennefer) potem appearance(yennefer_naked)

Z Keirą tak samo. Jest jeszcze więcej ubiorów i niektóre wchodzą, niektóre nie. Czasami trzeba pospamić komendą, żeby zadziałała. Czasami warto zrestartować grę albo po prostu wczytać.

zadzialalo tylko appearance(triss_naked) tylko z komend typu appearance nic wiedziej oprocz tej triss nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...