Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące zmiany e-maila

szakal97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mordy mam pytanko jaka jest szansa, i czy w ogóle jest żebym mógł zmienić maila na stronie lol'a nie znając hasła do niego. Nie mam już kontaktu z kolegą który miał do niego dostęp, i jest lipa bo support nie chce pomóc, ale z tego co pamiętam co jakiś czas riot daje szansę na zweryfikowanie ponownie na nowy mail?

Jeśli ktoś miał podobną sytuację albo zna odpowiedz na moje pytanie bardzo proszę, o wypowiedzenie się pod postem

[5]

Opublikowano

Nie, jeżeli nie masz dostępu do e-maila.

Konieczne jest załatwienie tego z supportem.

Opublikowano

Napisz do Riotu że straciłeś dostęp do maila i chcesz żeby ci go zmienili.

Dostaniesz parę pytań odnośnie konta, żeby mogli sprawdzić czy jesteś jego prawdziwym właścicielem.

Wydaje mi się że nadal to mniej więcej tak wygląda.

Opublikowano

Samo napisanie że konto nie jest twoje tylko "kolegi" jest równo znaczne z tym że Ci nie zwrócą...

Tez próbowałem przypomniec sobie dane do starego konta ale najwidoczniej support teraz jest bardziej "zaostrzony"

sygna.png

Opublikowano

Pewnie, gdyby byl sposob na zmiane maila na scrackowanym koncie to ligi by nie bylo. Mozesz przestac grac na koncie bo nic z tym nie zrobisz, co najwyzej mozesz sprobowac przez lol checkera info wyciagnac i jesli kupowales rpki czy cos to takie dowody dac, moze przejdzie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...