Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do klerów z doświadczeniem

kociamama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc mam pare pytań do kleryków. Niektóre pytania mogą wydawać się zbyt oczywiste ale wole sie upewnić xD Pytania dotyczące rzeczy od 5.0 :lenny:

1.Kostur? Jaki jest idealny kostur na pvp? (Omijając dawnej atrei <.< ) Wyjątkowego końca + abys 75 byłby wystarczający? + GS paral czy silence?

2.Set MR- słyszałem o arenkowym płotnie pod barda, czy jest wystarczająco dobry? opłaca się te płotno robic czy normalnie chain? Jaka maca+tarcza? Jakie kamyki na ten set? np. will+6? czy tylko mr +16?    Pytanie też co do rękawiczek, na pvp ma być attspeed czy casting? Ma znacznie które? GS jaki wrzucić? :lenny:

3. Set BLOCK- mityczne BMy? Tarcza również? Jaka macka? Kamyki blok +33? GS do macki to najlepszy jest blind?

4. Set MS- kompletnie nic o nim nie wiem i zadaje pytanie jak działa i co najlepsze? :pls:

5.Set HP PVE- ponoć najlepszy jest set z ogrodu. Jakie kamyki powrzucać? Ile nowych kamieni można wrzucić na jeden part setu? Tarcza jaka i kamyki to np. zdrowie +7? Jak nabić na tym secie ok 650 heal boosta? :lenny::yay:

-Co do starego setu (hypek) opłaca się wrzucać kamyki hp105 czy hp95/pm47 dla początkującego klera?

6. Skill "Błogosławiona Tarcza" w jaki sposób działa to zwiększenie umiejętności leczenia o 100%?

7.Działanie skilla na lvl 72 Fala Uzdrowienia to najlepszy skill dla kleryka? Ten skill działa też dla kantora który używa skilli pod heal?

prosze o wyrozumiałość co dopytań! nie każdy jest taki pro i wszystko wie tymbardziej kiedy gra solo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...