Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na rynku GF i prywatne serwery

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To uczucie, gdy GF zaczął banować filmiki z serwerów prywatnych xD przemysł serwerów tak bardzo rozjebany, a youtuberzy też tak bardzo rozjebani xD Żałuję trochę, bo spoko ziomeczki byli, a youberów  r*******i przypadkiem, Śmiecham, bo surek inni już płaczą, a ja wale konia za ścianą i przeglądam płacz gównoyoutuberów, gram na nowym serwerze metin2.pl , a rodzice pocieszają surka bo będzie musiał iść do pracy do tesco za minimalną, tak samo inni youtuberzy w sumie z polskich youtuberow serwerow prywatnych mozna by bylo otworzyc giełde ludzi do pracy za minimalną bo się do niczego innego nie nadają niż do gotowania(stawiania kotletów ) i robienia serii które trwają 3 odcinki , a ja se siedzę za ścianą i k***a jestem śmieszkiem poza kontrolą, pasożytem zawadiakom, sprzedawcą yang, eq i strażnikiem domowego ogniska. Siedzę za ścianą i k***a jestem w innym świecie, problemy z GF i youtuberami są tam, a ja tu jestem i mam też skarpety góralskie z*********e grube i nie mam koszulki i same majtki i się śmieje, w szafce mam czipsy i batony xD

xD

Opublikowano

Po za tym, że walisz sobie konia nic się nie dowiedziałem. Ten temat nie wnosi nowych informacji dot. usuwania filmów youtuberom i pokazuje Twój niski poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...