Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwis ogłoszeniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie
Znalazłam ciekawą ofertę sprzedaży laptopów na serwisie ogłoszeniowym, szczerze to nigdy nie zamawiałam przez internet. Jakie są Wasze doswiadczenia w tym temacie? Polecacie?

Opublikowano

Zalezy od kogo. Ja bym nie ryzykowal kupujac od osoby prywatnej. Kiedys sprzedawalem xboxa 360, to wlasnie proponowali mi zamiast forsy roznej masci sprzet czy bizuterie uzywane oczywiscie. Przykladem byl np 'złoty' wisiorek wedlug goscia warty 1000zl. Poszukalem w necie i okazało się, że klamie.

Jesli juz od osoby prywatnej, to tylko jesli mozesz przyjechac i sprawdzic czy wszystko dziala.

Opublikowano

Doświadczenia no tak średnio :/. Kupowałem kiedyś kilka razy z aliexpress i zakupione rzeczy mi nie przyszły. Ale zamawiałem rzeczy z Chin do Polski także no.

Zawsze możesz zgłosić na policje, jeżeli rzecz jest warta 400-500 zł powinni się tym zająć.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...