Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż konta porady

amidorak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, skończyłem zabawę z ligą i zamierzam sprzedać swoje konto. Jest wypasione na tyle że szkoda sprzedawać mi je na allegro za marne grosze. Ma ktoś może doświadczenie w sprzedaży kont? Nie wiem czy nie zmienić serwera na west i wystawić je na e-bay, lub na jakiejś innej zagranicznej stronie. Dzięki za wszelkie tipy. Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hej, skończyłem zabawę z ligą i zamierzam sprzedać swoje konto. Jest wypasione na tyle że szkoda sprzedawać mi je na allegro za marne grosze. Ma ktoś może doświadczenie w sprzedaży kont? Nie wiem czy nie zmienić serwera na west i wystawić je na e-bay, lub na jakiejś innej zagranicznej stronie. Dzięki za wszelkie tipy. Pozdrawiam.

Najlepiej wystaw je na stronie playerauctions czy własnie e'bay bo tam zarobisz na nim najlepiej niż jakieś polskie strony, tfu. :v Co do sprzedaży to nie ma jakichś super tipów, wystaw je takim jakim jest i nie oszukaj, a Ci się opłaci. Zmiana serwera imo niespecjalnie coś da, ewentualnie możesz napisać w aukcji, że możliwa jest zmiana konta jeśli kupujący by sobie tego życzył bo może np. wolałby grać na EUNE niż na EUW.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź,

Troche ciężko wycenić konto zgodnie z tą pierwszą stroną którą podałeś. Jest miejsce gdzie można takie konto wycenić?

Możesz spróbować tutaj - http://sprzedajkonto.pl/ podadzą cenę według swoich ustaleń i możesz ja przyjąć (nie daję gwarancji na tę stronę - nigdy z niej nie korzystałem). Możesz też sprawdzić tę stronkę - http://selllolaccount.com/calculator/ tutaj powinni rozwiać Twoje wątpliwości co do ceny.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...