Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków na PL

VIPQQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do tego jakie hacki obecnie są dospne na serwery PL?

Wiem że m2bob i pytanie czy jest on niewykrywalny i nie ma za niego bana?

Oraz metin2mod tk, słyszałem że po kilku godzinach grania lecą bany prawda?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kamer dobrze śmiga tylko nie ma potek zielonych i szybszego poruszania się. Mi osobiście juz zbanowali 3 konta ale ja im tak łatwo za wygraną nie daje. Spróbuj sobie zaznaczyć co niektóre opcje. Wtedy bana nie dostaniesz potwierdzone info śmiga mi od soboty non toper. Nie wiem czy to prawda ale m2bob w wersji darmowej ma okrojone opcje, wydaje mi sie że obecnie kamer jest odpowiedniejszym odpowiednikiem. 

Pozdrawiam i czekam na info od innych....

Ps. 

Winą tego że dostajesz bana są reporty i jak gm chodzi, wiec jak jesteś mądry to ogarniesz o co mi chodzi.

Opublikowano

Kamer dobrze śmiga tylko nie ma potek zielonych i szybszego poruszania się. Mi osobiście juz zbanowali 3 konta ale ja im tak łatwo za wygraną nie daje. Spróbuj sobie zaznaczyć co niektóre opcje. Wtedy bana nie dostaniesz potwierdzone info śmiga mi od soboty non toper. Nie wiem czy to prawda ale m2bob w wersji darmowej ma okrojone opcje, wydaje mi sie że obecnie kamer jest odpowiedniejszym odpowiednikiem. 

Pozdrawiam i czekam na info od innych....

Ps. 

Winą tego że dostajesz bana są reporty i jak gm chodzi, wiec jak jesteś mądry to ogarniesz o co mi chodzi.

Tak bob jest w wersji "demo"

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...