Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania do Kamer'a na globalu

Adnin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj zaczynam swoją zabawę z KamerModem i mam parę pytań.

1. Ustawiłem sobie bota na noc z rękawicą złodzieja w m3, i od 23 do 6 dropneło mi tylko rib i 2 wachlarze, jakoś mi się w to nie chce wierzyć, no ale cóż. Czy jest możliwość aby zwiększyć odległość do podnoszenia przedmiotów jakoś? Bo jak tak patrze, to nie wszystko podnosi (np. ulepszacze i muszę do nich ręcznie podejść). W "rączce" mam ustawione bronie na 30 lv od 0 do 9, ulepszacze, potionki (czerw, nieb, fiolet i zielone od M do D), i też miałem yang, no ale jak patrzyłem, to te yangi też tak średnio podnosi, w ciągu 7h podniosło tylko 200k
2. Nie mogę włączyć speedhacka ani "zieloną potkę" (chyba na szybkość ataku), nie wiem dlaczego, jakieś pomysły?
3. Też mam pytanie co do Wykrywania GMa. Czy jak GM TPnie się do mnie, to wyłączy się bot, czy jak GM wejdzie na serwer to wtedy zostanie wykryty.
4. Co to jest "Aktywuj Szybki Atak (niewidoczny)" który znajduje się obok Exp Bota
5. Dlaczego skille dziwnie się włączają? Chodzi mi o to, że nie zawsze jest poprawne aktywowany skill, niby animacja jest, ale nie wchodzi bonus z skilla (czyli lewy górny róg)

Opublikowano

jak odpaliles kamera ?;// ja instaluje wlaczam mt2 i nie dziala mi kamer

ps. na stronie kamera jest napisane

new2.gif Chwilowo wyłączone move i attack speed'[/size]

odpalilem, niewidzialny atak dziala, stoj i sam mob padnie :)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Przy instalacji kamera daj ścieżkę do folderu "Metin2" w moim przypadku: D:/metin2/Metin2 pierwszy folder to stworzyłem sam, bo lubię mieć wszystko posegregowane, wszystkie gry, programy itd tak mam xD. Jeśli nie zmieniałeś głównego folderu to chyba powinieneś mieć C:Program_Files_(x86)/Gamefront/Metin2 ale ręki nie daje uciąć. A jeśli zainstalowałeś poprawnie to odpal metina za pomocą "Metin2_Launch" u mnie warzy 13 813 KB.

Co do move i attack speed to zostało wyjaśnione xD (głupie pytanie, jak byk napisane a ja nie zobaczyłem :v )

Ale tak niewidzialny atak, to w potwory range? Typu łucznik?

Opublikowano

Przy instalacji kamera daj ścieżkę do folderu "Metin2" w moim przypadku: D:/metin2/Metin2 pierwszy folder to stworzyłem sam, bo lubię mieć wszystko posegregowane, wszystkie gry, programy itd tak mam xD. Jeśli nie zmieniałeś głównego folderu to chyba powinieneś mieć C:Program_Files_(x86)/Gamefront/Metin2 ale ręki nie daje uciąć. A jeśli zainstalowałeś poprawnie to odpal metina za pomocą "Metin2_Launch" u mnie warzy 13 813 KB.

Co do move i attack speed to zostało wyjaśnione xD (głupie pytanie, jak byk napisane a ja nie zobaczyłem :v )

Ale tak niewidzialny atak, to w potwory range? Typu łucznik?

a działą ci na tym angielskim globalu mod? bo mi wyskoczyło ze gameguard detected hacktools xD?

5kf5ld.png[/img]
Opublikowano

Hm... Zaczalem spowrotem grac w metka przez STEAM. na STEAMIE nie da sie wlaczyc kamermoda bo brakuje pliku metin2 costam.bin

lecz zainstalowalem mt2 oficialnego z gameforge, wgralem kamera i poprzez Metin2Launcher.exe odpalilem kamera wlaczyl sie metin i juz z 1 lvl mam 17 na plu ;) 

Niewidzialny atak dziala, najlepiej spamuje sie tym uzywajac non stop peleryny w miejscu... (uzywaj pelerynki i nie atakuj mobow, same padaja)

@Edit

Wczoraj ruszyl angielski server podobno tam niedziala nic 

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...