Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.11.2][Survival] MineEarth

PerryPb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up 
Dziekuje za opinie :).

Jeszcze raz proszę administrację forum o zmiane w tytule z [FreeBuild] na [survival]. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Dobra, moderatorzy MPC jak widać mają gdzieś to o co ich się prosi bo oni przecież wiedzą lepiej co ktoś tworzy.
Dobradobra, na temat.

Serwer Survival, żadnego dropu ze stona, system petów- Magia, do tego ten pomysł z cuboidami, nie oryginalny ale rzadko spotykany, a to błąd bo jest super, możesz dostosować sobie jaką chcesz działki a te są przeogromne jak na serwer survival. Community serwera jest bardzo miłe i zawzięte jeżeli chodzi o konkurencje, administrator otwarty na opinie, rozmowny i nawiązuje kontakt z graczem na poziomie człowiek-człowiek a nie tylko gracz-admin więc nudy na serwerze nie ma, co do technicznej strony, rozmawiałem z administratorem, widać wkład własny, zarówno finansowy jak i czas, prace i tak dalej. Serwer jest cały czas dopracowywany, brakuje jedynie większej liczy graczy wiec wbijać! :D

POLECAM
9/10 c:

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Serwer jest dobry i mysle ze przy nim zostane na dluzszy czas.

Pomimo tego ze na poczatku nie podobaly mi sie nowe biomy poniewaz wole te z czystego minecrafta, po jakims czasie one mi sie spodobaly i mysle ze wiekszosci graczy sie one spodobaja.

Serwer polecam z calego serduszka :D!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...