Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skrypty/Cheaty Lol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;)

Moją przygodę z Lol'em zacząłem w  tym sezonie i nigdy nie miałem do czynienia ze skryptami do lola'a. Mógłby mi ktoś podesłać link i wytłumaczyć na czym polega ten skrypt jak go ustawić itp :)

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Skrypty polegają na tym że wykonują m.in combo na postaci, a po jakimś czasie dostajesz bana na swoje konto za uzywanie ich. Odradzam ci gry na tym, bo jeżeli dopiero zaczynasz grę to na haxach nic tym bardziej się nie nauczysz.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Siemanko ;)

Moją przygodę z Lol'em zacząłem w  tym sezonie i nigdy nie miałem do czynienia ze skryptami do lola'a. Mógłby mi ktoś podesłać link i wytłumaczyć na czym polega ten skrypt jak go ustawić itp :)

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Skrypty są dla doświadczonych graczy, gdyż musisz rozumieć mechanikę gry a nie wciskać i robić bezmyślnie wszystko.

Lol to lol nie cs, że wykajstrujesz wszystkich 1 strzałem. no i nie ma wallhacka do Lola.

Opublikowano

Pisząc że dopiero zaczynam grać miałem na myśli to że mój staż wynosi 0,5 roku więc jakąś minimalną wiedzę mam na temat postaci to nie jest tak że gram tydzień i chcę skryptować

Opublikowano

Takie rzeczy są dla ludzi przynajmniej ogarniających jak to "wgrać" - nie dla nic nieogarniających chłopków.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Wbij co najmniej platynę. Będziesz ogarniał postacie. Ich mechanikę potem będzie ci łatwiej dobrać postacie na których będziesz chciał skryptować znając ich mocne i słabe strony. Pewnie chcesz zacząć oszukiwać bo ci nie idzie. Na skryptach nie będzie lepiej. Nie dopóki sam czegoś nie osiągniesz. Jeśli chcesz skryptować i dojść do takiego diamentu to wbij chociaż te platyne samemu. Nie tak jak 90% którzy siedzą w bronzie i silverze.

76561198342061369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...