Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] KairosMT2 #1 - Nowy ItemShop ingame

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logopng_aaqpxqr.png

Fanpage:

https://www.facebook.com/kairosmt2pl/

Forum:

http://forum.kairosmt2.pl/

Witajcie! W tym materiale chcielibyśmy Wam zaprezentować ItemShop ingame, który znajdziecie na Kairosie - Jedynym w Polsce serwerze Easy z max 120lv i Likanem. Poza standardowymi funkcjami zakupu przedmiotów znajdziecie w nim także Koło Losu, czy sklep za Smocze Znaki. Jeśli chodzi o samą zawartość ItemShopu, już teraz możemy Wam zdradzić, że znaczna większość przedmiotów takich jak Kostiumy, Fryzury, Pety czy Skiny na bronie będą na stałe i będzie można nimi handlować.

Parę słów o Kairosie...

Dlaczego sygnujemy Kairosa jedynym takim serwerem w Polsce? Sprawa jest prosta, naszym celem jest stworzenie udoskonalonego globala w wersji EASY, z paroma udoskonaleniami (M.in. Likan czy parę dodatkowych systemów) i dopracowaniami, aby nie zanudzić Was samym biciem maksymalnego levela, który wynosić będzie 120 poziomów. Przede wszystkim stawiamy na zabawę, do 100 levela exp będzie leciał stosunkowo szybko, następnie zrobią się małe schody. Nie zobaczycie u nas masy setów ekwipunku, aczkolwiek wszystko spasowaliśmy tak, aby na wyższych poziomach było coraz więcej do robienia, łącznie z misjami.

Zapraszamy do oceny i dyskusji ;)

ItemShopp_aaqpxwh.png

ItemShop2_aaqpxan.png

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Wygląda ekstra. Czekam z niecierpliwością...

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Ciekawie się ten is przedstawia, no no.

Jest na czym oczko zawiesić.

Global w postaci easy, tak średni mi się to widzi.

Aczkolwiek, fajne jest to, iż nie będzie 1234567 broni, tylko standardowe jak myślę?

Opublikowano

Ciekawie się ten is przedstawia, no no.

Jest na czym oczko zawiesić.

Global w postaci easy, tak średni mi się to widzi.

Aczkolwiek, fajne jest to, iż nie będzie 1234567 broni, tylko standardowe jak myślę?

Wygląd pozostaje standardowy - jak na PL'u. Zostaną rozbudowane jedynie sety do PvP. Do tego Hwangi będą jako kostiumy.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

tylko żeby to nie był kolejny serwer z kosmicznym interfacem, rozwinięciem gui a z chujową rozgrywką 

Stawiamy na rozwinięcie rozgrywki, ciekawą fabułę a interfejs to aby dodatek ;) 

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

tylko żeby to nie był kolejny serwer z kosmicznym interfacem, rozwinięciem gui a z chujową rozgrywką 

Kiedy jakieś glębsze informacje?

Opublikowano

Kiedy jakieś glębsze informacje?

19 Maja Beta testy ;)

Gość Lajk™
Opublikowano

Czyli jednak dobrze myślałem że to azprajm xD 

Opublikowano

I co jak znow ci serwer padac bedzie to ten is po 40e bedziesz sprzedawal na devie? O takim czyms ci wlasnie mowilem na fb.

A sam is jest fajny, smialo moglbys grafike sprzedawac innym to wolisz opierdalac ludzi.

ban.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Interfejs bardzo fajny , serwer też zapowiada się nieźle :D

Ale ogólnie wg waszego fb miała startowac beta , to niezła beta xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...