Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moja pierwsza animacja

Mafia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moja pierwsza animacja w pivocie proszę

mojapierwszaanimacjasn5.gif

Kilo_kartofli to ten po lewej a Spamer to ten po prawej.Sry że takie krótkie :( .

Tylko proszę nie oceniajcie mnie zbyt surowo.Następna część będzie z napisami w postaci filmu.Teraz zajmuje się profesjonalnym programem czyli Macromedia Flash 8 .

Opublikowano

A mnie ciekawi czemu wszyscy się podlizują kace i kk itd?wymyślcie coś nowego a nie sława forum walczy z szatańskim spamem...

Opublikowano

ja dam 6/10 bo mi sie nie podoba powiem zaraz zadzwonię i powiem ze ma fana xD

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

To nie jest animacja xP To jest pokaz slajdów zrobiony w paincie ;]

Z takim szitem nie wychodź na forum, 0/10 . Lepiej rób od razu we flashce 8, pivot jest ...no. Hmph, chyba że seria Stick Figures on Crack, robione w pivocie ale i tak zajefajne :] Tylko do tego trza mieć talent.

Opublikowano

Dobra dobra ale piszcie mi pomysły co do 2 części filmu :) .I dajcie jakiegoś normalnego tuta w flash 8 bo ten co jest na forum to jest tak:robię wszystko poprawnie i nic się nie dzieje :/ .

Opublikowano

Pomysły musisz sam mieć aby coś ci wyszło,musisz sobie wyobrażać te ruchy a najlepiej które możesz sam wykonuj aby było jak najpłynniej.I najpierw poucz sie w tym a poźniej w inych programach,schodek po schodku

Opublikowano

Ta, ja nauczyłem się sam obsługiwać flasha w ciągu 10 minut, miałem problemy z chodzeniem, aż sam sobie pochodziłem ( w realu ofc) i wpatrywałem się w moje własne ruchy, potem odwzorowałem to na rysunkach, i jakoś całkiem całkiem mi to wyszło ;]

Opublikowano

kiedys tez sie pivotem bawilem

wejdz w google i poszukaj jakiegos forum pivota gdzie ucza jak animowac bo te twoje przesuniecia postaci sa ekhym niezafajne ;/

ale powodzenia

Opublikowano

A i taka rada, rób 1000 razy więcej klatek niż jest pokazane na Twoim pokazie slajdów :)

Tak z 5 klatek na jeden ruch nogą (jeżeli chodzi o chodzenie) to minimum :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...