Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na globala

Adnin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na samym początku chciałbym zaznaczyć, że jestem zielony w sprawach hacków do metina, jedynie co robiłem to fishbot.

Mam pytanie, co do m2bob, ile kosztuje, czy jest wykrywalny.

Czy jest działający niewykrywalny bot na globala, który ma: WH, stać w miejscu, wołać pobliskie potwory, podnosić dane przedmioty (bo to ma być do M3, więc riby, fmsy itd), i oddawało LV do gildi. Oczywiście bezpłatny. 

Opublikowano

Na globalu raczej wcześniej czy później dostaniesz bana nie ma co się oszukiwać, niby są jakieś wyjątki na przykład ja na metin2modzie od kamer'a jakieś 2 miesiące temu grałem na full odpale i nadal nie mam bana a dobiłem 57 lvl. Natomiast na dropkach po prostu codziennie przerzucałem eq i drop po 8h bocenia i zazwyczaj dostawały bany.

Tutaj skopiowane ceny m2bob'a z ich strony :

1. € 10 PAYPAL / PAYSAFECARD -> 40 days M2Bob (with Paysafecard 30 days)
2. € 20 PAYPAL / PAYSAFECARD -> 85 days M2Bob (with Paysafecard 75 days)
3. € 25 PAYPAL / PAYSAFECARD -> 110 days M2Bob (with Paysafecard 100 days)

a z darmowych dużo funkcji ma własnie metin2mod.tk. O m2bobie i wykrywalnosci sie nie wypowiem bo nie mam o tym pojęcia :P

Opublikowano

Dobrze, zacząłem używać z metin2mod od Kamera, jak wszystko pójdzie ok, to później przerzucę się na m2bob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...