Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

m2bob wtf?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej oni mają jakieś błędy czy co? o 6 rano nie działała strona przez co bot tez nie, a teraz mi pokazuje że mam free acc a wczoraj miałem 38 dni jeszcze a na stronie mam do aktywowania 40 dni ale jak aktywuje to pisze wrong user name xD ?

Opublikowano

Poczekaj może chwile, nic się nie stanie jak odpoczniesz od grania na kilka h, byc moze mają jakieś problemy i tyle ...

no oby, chodzi mi o tą licencje, bo drugi raz 40zł nie chce płacić.

Opublikowano

Poczekaj może chwile, nic się nie stanie jak odpoczniesz od grania na kilka h, byc moze mają jakieś problemy i tyle ...

no oby, chodzi mi o tą licencje, bo drugi raz 40zł nie chce płacić.

Spokojnie, myslę że z pewnością ciebie nie wydymają :makka: już trochę siedzą w tej branży

bgfp marvelia.png

Opublikowano

a na stronce możesz się zalogować? bo mi ani strona nie działa ani bocik   4E6QH7I.png

//Zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Przecież bobek sam gra, to on czasu nie traci xD 

Chwilowe problemy pewno.

Opublikowano

Przecież bobek sam gra, to on czasu nie traci xD

Chwilowe problemy pewno.

Sry zapomniałem że mam downa haha

bgfp marvelia.png

Opublikowano

a na stronce możesz się zalogować? bo mi ani strona nie działa ani bocik   4E6QH7I.png

Wszystko działa jak należy. Wyłącz antywirus/windows defender, zrestartuj kompa i będzie śmigać ;)

Opublikowano

''Account does not exist'' WTF teraz nawet konta nie mam, sprawdzi ktoś dla mnie czy to bug? 

Opublikowano

Wszystko działa jak należy. Wyłącz antywirus/windows defender, zrestartuj kompa i będzie śmigać ;)

SFkKxmI.png

wszystko wyłączone :)

nadal nie działa 

//Zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

SFkKxmI.png

nadal nie działa 

Wyłączyłeś zaporę systemową. Posiadasz antywirus ? Widows defender ? Jeśli tak to je wyłącz, zapora może być włączona.

Opublikowano

SFkKxmI.png

nadal nie działa 

Wyłączyłeś zaporę systemową. Posiadasz antywirus ? Widows defender ? Jeśli tak to je wyłącz, zapora może być włączona.

GwbHyjw.png

była  niby wyłączona ale włączyłem i wyłączyłem ją ponownie zrobię reset i napisze ,a co antywira to nie posiadam :D:D

@Edit

NADAL NIE DZIAŁA

//Zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

ja wczoraj jechałem normalnie na włączonym defenderze i antyvirze, to coś u nich nie działa chyba, ale oby szybko sie wyjaśniło bo z tym ''nieistniejącym kontem'' to w c**j dziwna sprawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...