Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje parę osób do stworzenia ekipy servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze ten post ponieważ poszukuje parę osób aby stworzyć ekipę i za niedługo otworzyć server Minecraft.

Chciałbym osoby które się tutaj zgłoszą jednak coś o mnie wiedzieli, więc napisze pare słów o sobie.

Mam na imię Sebastian, mam 17 lat i bawię się już Serverkami od paru lat. Tak naprawde nigdy swojego servera nie otworzyłem a chciałbym to bardzo zrobić. Jedynie co moge napisać o doświadczeniu w prowadzeniu servera to byłem ADMINISTRATOREM na serverze InfoCraft.eu.

Na Pluginach jak i konfigurowaniu servera bardzo dobrze się znam, pisać pluginu nie potrafie ale jakiś prosty skrypcik jak najbardziej bym napisał.

JOGICRAFT.EU

Chciałbym otworzyć server na najnowszej wersji minecraft czyli 1.11.2 myślałem nad serverem SURVIVAL z bardzo niskim dropem + dużo urozmaiceń. 

Jak narazie jestem sam więc jak jesteś zainteresowany śmiało napisz tutaj podanko a napewno się odezwe.

WYMAGANIA:

- +/- 15 LAT.

- Ortografia, umiejętność poprawnie skladania zdania.

- Jakieś doświadczenie w pluginach [ komendy administratora itd. ] 

- Ciekawe pomysły na server.

OFERUJE:

- STABILNY SERVER

- DOMENE NA KTÓRYM BĘDZIE STAŁ SERVER: JOGICRAFT.EU

WYNAGRODZENIE JAK SERVER WYPALI.

- RANGA 

- MIŁA ATMOSFERE W GRUPIE

JESTEŚ ZAINTERESOWANY/A? NAPISZ W WIADOMOŚCI PRYWATNEJ LUB NA GG: 28148510

79827264116739758364.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...