Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft krótka ankieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż jestem w trakcie tworzenia serwera survival, działki (kupowane na walutę serwerową ), gildie lecz chciałem zrobić taki serwer jakich teraz jest mało. Mianowicie aby każdy zdobyty diament dawał satysfakcję. Dlatego mam do was kilka pytań co waszym zdaniem byłoby lepszym rozwiązaniem.

Pytanie 1

Drop z rudy czy mały drop z kamienia?

(+ uzasadnienie )

Pytanie 2

Wersja minecraft 1.7 - 1.8 czy 1.10 - 1.11?

Opublikowano

1. Mały z kamienia, niby z rub fajny, ale wnerwia mnie to kopanie po 11 poziomie przez 30 min dla 2 diaxów.

2. 1.10-1.11 - NAWET NIE MYŚL O 1.7 PLZ

...

Opublikowano

Jako iż jestem w trakcie tworzenia serwera survival, działki (kupowane na walutę serwerową ), gildie lecz chciałem zrobić taki serwer jakich teraz jest mało. Mianowicie aby każdy zdobyty diament dawał satysfakcję. Dlatego mam do was kilka pytań co waszym zdaniem byłoby lepszym rozwiązaniem.

Pytanie 1

Drop z rudy czy mały drop z kamienia?

(+ uzasadnienie )

Pytanie 2

Wersja minecraft 1.7 - 1.8 czy 1.10 - 1.11?

Wszystkie serwery takie same, wymysl cos nowego, cos co przyciagnie tych lepszych graczy :v

Moze jakis drop lazurytu "odlamek diamentu" i pozniej w craftingu laczenie tego w 9 czesci = diament?

x x x

x x x   =   diament

x x x

x - lazuryt "odlamek diamentu"

JAVA <3

Opublikowano

Fajny pomysł ma kolega @Entify, zagrał bym na takim serwerze :)

EASYYT.PL

Opublikowano

Wszystkie serwery takie same, wymysl cos nowego, cos co przyciagnie tych lepszych graczy :v

Moze jakis drop lazurytu "odlamek diamentu" i pozniej w craftingu laczenie tego w 9 czesci = diament?

x x x

x x x = diament

x x x

x - lazuryt "odlamek diamentu"

To jest myśl :) Prace zajmą mi ze 3 tygodnie ale to jest to. Wielkie dzięki :) Wpadłem na oryginalny pomysł serwera z autorskim texturepackiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...