Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzę serwer Survival Działki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję porad co do serwera który robię. Macie jakieś pomysły co mogę dodać lub zmienić aby serwer był lepszy?

Teraz w minecraft dominują serwery z MEGADROPEM co mnie strasznie denerwuje bo nie mogę znaleźć żadnego serwera z normalnym dropem dlatego postanowiłem zrobić własny serwer. Survival, działki, gildie z małym dropem aby każdy zdobyty diament dawał satysfakcję.

Serwer wystartuje niebawem. Jeśli chodzi o działki to będzie można je zakupić za walutę serwerową. Im większe tym droższe. Chcę zrobić mały serwer bo tylko 30 slotów dla graczy którzy szukają właśnie takiego serwera. Z tym że większość zawartości już opisałem i teraz pytanie do was. Jakie macie pomysły? Co mogę dodać aby grało się lepiej?

Co sadzisz o pluginie jobs? Czy nie jest trochę przestarzały? Znasz może jakiś lepszy zamiennik?

Wszystkie propozycje wezmę pod uwagę!

Opublikowano

Zrób 2 światy, na 1 spawn z działkami (nie plotme tylko jakieś zagrodzone plotem!!), a na 2 mapa surowcowa gdzie można zakładać FRAKCJE!. Dużo Eventów typu SPLEEF, PARKOUR w których można wygrać diaxy i koxy.

Serwer na wersję 1.6.2-1.6.4 :). Jeżeli spełnisz te warunki do będę tam grał :D!

banner.jpg

Opublikowano

Serwer na wersję 1.6.2-1.6.4 :). Jeżeli spełnisz te warunki do będę tam grał :D!

No z tym będzie problem bo serwer będzie na wersję 1.10 - 1.11 :) Ale tak to wszystko postaram się zrobić

Opublikowano

A może serwer na jakiejś ciekawej, techniczno-przygodowej paczce modów? W połączeniu z gildiami byłoby moim zdaniem ciekawie.

ciekawa propozycja ale zrobienie takiego serwera wymagało by większego nakładu środków i czasu ponieważ zrobienie serwera na modach nie jest takie proste 

Opublikowano

Potrzebuję porad co do serwera który robię. Macie jakieś pomysły co mogę dodać lub zmienić aby serwer był lepszy?

Teraz w minecraft dominują serwery z MEGADROPEM co mnie strasznie denerwuje bo nie mogę znaleźć żadnego serwera z normalnym dropem dlatego postanowiłem zrobić własny serwer. Survival, działki, gildie z małym dropem aby każdy zdobyty diament dawał satysfakcję.

Serwer wystartuje niebawem. Jeśli chodzi o działki to będzie można je zakupić za walutę serwerową. Im większe tym droższe. Chcę zrobić mały serwer bo tylko 30 slotów dla graczy którzy szukają właśnie takiego serwera. Z tym że większość zawartości już opisałem i teraz pytanie do was. Jakie macie pomysły? Co mogę dodać aby grało się lepiej?

Co sadzisz o pluginie jobs? Czy nie jest trochę przestarzały? Znasz może jakiś lepszy zamiennik?

Wszystkie propozycje wezmę pod uwagę!

Survival+dzialki+gildie?

Survival to survival, nie buduje sie na dzialkach tylko na mapie, troche slaby pomysl, bezsensowny :O

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...