Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem

Skutal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam problem z grą Garry's mod. Gra ,,wybiera" mi złe mikro (bo mam mikro z laptopa i mikro ze słuchawek). Wcześniej miałam wpięte je do wejścia USB nr 2 i w ustawieniach audio ustawione jako urządzenia domyślne(przechwytywanie i nagrywanie). Wczoraj wbijam na ts'a i dostaję powiadomienie, że mikrofon i słuchawki są niedostępne. Zaczełam sprawdzać w opcjan ts i ustawieniach audio, wszystko niby w porządku. Wypiełam słuchawki z wejścia nr 2 do nr 1. W opcjach audio ustawiłam wejście nr 1 jako urządzenie domyślne. Niby na ts wszystko działa po zmienieniu jeszcze na nim opcji. Po dołączeniu na pewien serwer Garry's moda nie słychać mnie gdy coś mówię (a gagga nie moge mieć, bo jestem tam administratorem). Proszę o pomoc!

Gość ArtSergy
Opublikowano

Wejdź w właściwości mikrofonu i sprawdź poziom głośności ponieważ mi czasami samo z siebie ustawia się na zero. Może coś pomoże.

• T2x zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...