Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuXWorld s12 e1-2 x25 ml 10x 500+ online start 05.05.2017 pvp no rr

zolownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server Version: Season XII Ep 1-2 www: http://muxworld.com/

Server Experience:

• Normal Experience x25
  • Master Experience x10
  • Quest Experience x12

Server Drop: 40% drop itemu, 60% zen lub nic.

Spots: Mu Korea Spots dla ML do 400 lvl rozpisaka spotów pod TAB

Events Limitation:

• Blood Castle 8 wejsc
  • Devil Square 8 wejsc
  • Chaos Castle 8 wejsc
  • Gaion 6 wejsc
  • Mirror of Dimension 1 wejscie
Opublikowano

1k online taaa :p 80% afk jako sklepy, reszta niezbyt aktywna skoro nawet na polskich serwerach z 50 online czat jest bardziej aktywny. Ze 100 ludzi to tam max gra aktywnie.

Opublikowano

Siema!

Mam parę pytań odnośnie serwera, a mianowicie. Czy balans jest tak dobry że warto grać str mg? Czy może lepiej nie marnować czasu i skupić się na RF/BM? Nie grałem w mu od paru ładnych lat więc trochę mnie przerosło parę rzeczy kiedy wszedłem na serwer...Jak dostać te ładne pety tzn Muun pets? W X shopie tego nie ma a widzę że dość spora część osób je posiada.A wracając do MG,fakt że nie grałem w mu parę lat świadczy o tym że nie mam pojęcia jak budować teraz postać pod taki serwer, ma ktoś może jakiś sprawdzony build na MG? Bardziej pod PvP niż PvM.

Z góry dzięki za pomoc :)

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

Opublikowano

Serwer tragedia. Ekonomia leży, speedhack działa, bugi ze znikaniem blessów przy rozpakowywaniu i pakowaniu paczek. 1000 online ? max 100 osób reszta to sklepy. No i lagi takie że odechciewa się grać.

PS: ten licznik na stronie to fake :D Właśnie wywaliło pierwszy serwer, Lorencja jest pusta a na stronie ciągle +1000 osób. Tam gra max 100 osób! Jakby ktoś znalazł low/mid rate serwer bez resetów  z dużą ilością graczy to pisać.

Opublikowano
Dnia 21.05.2017 o 15:03, isinteger napisał:

Serwer tragedia. Ekonomia leży, speedhack działa, bugi ze znikaniem blessów przy rozpakowywaniu i pakowaniu paczek. 1000 online ? max 100 osób reszta to sklepy. No i lagi takie że odechciewa się grać.

PS: ten licznik na stronie to fake :D Właśnie wywaliło pierwszy serwer, Lorencja jest pusta a na stronie ciągle +1000 osób. Tam gra max 100 osób! Jakby ktoś znalazł low/mid rate serwer bez resetów  z dużą ilością graczy to pisać.

Podbijam...

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

16. Brak zainteresowania publikacją od dłuższego czasu wiąże się z przeniesieniem jej do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...