Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja serwera Chest-PvP

Serwer  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sens powstania takiego serwera

• Za
      1
    • Przeciw
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dawno mnie tutaj nie było, mam ochotę na reaktywacje serwera chest-pvp takiego jak z roku 2014.Serwer miał swoich fanów i miło się na nim grało.

Mam pytanie czy jest sens w ogóle takie coś robić głosujcie w ankiecie.

Kilka screenów z poprzedniej

edycji :

post-1188601-0-66500600-1407312961_thumb

post-1188601-0-53499800-1407312979_thumb

post-1188601-0-98159400-1407313035_thumb

post-1188601-0-85741200-1407313197_thumb

post-1188601-0-05678700-1407313245_thumb

Opublikowano

Był, istniał, prowadziłem, potem Monte uciekł po chleb na 7 miesięcy i aktualnie siedzi w Holandii, Leper gdzieś się szwęda za swoją karyną, a domena to już nawet nie wiem kogo jest, ale chyba raxona choć nie dam sobie ręki uciąć.

Projekt nie wypali bo się nie utrzyma. To nie te czasy gdzie mogłeś mieć w itemshopie wszystko. Teraz każdy się spina na p2w i myśli że ktoś to będzie robił charytatywnie. Do dziś pamiętam jak Cubix wiecej czasu spedzał na naszym zagrajmerku niż na skafie bo legendcraft więcej pieniążków dla Craftserve produkował. I xarrek, który wszystko naprawiał, piękne czasy :3

Opublikowano

Legendcraft to był serwer i nigdy takie już nie będzie że względu na społeczność dzisiejszego Minecrafta która upadał na poziom 0. Takze chłopie daj sobie spokój

Opublikowano

Był, istniał, prowadziłem, potem Monte uciekł po chleb na 7 miesięcy i aktualnie siedzi w Holandii, Leper gdzieś się szwęda za swoją karyną, a domena to już nawet nie wiem kogo jest, ale chyba raxona choć nie dam sobie ręki uciąć.

Projekt nie wypali bo się nie utrzyma. To nie te czasy gdzie mogłeś mieć w itemshopie wszystko. Teraz każdy się spina na p2w i myśli że ktoś to będzie robił charytatywnie. Do dziś pamiętam jak Cubix wiecej czasu spedzał na naszym zagrajmerku niż na skafie bo legendcraft więcej pieniążków dla Craftserve produkował. I xarrek, który wszystko naprawiał, piękne czasy :3

jak miała domena? TheMinecraft.pl? jeśli tak to oczywiste że jest Raxona :D ja z nim współpracowałem przez bardzo długi okres czasu :) + projekty typu ModerPoland z Zamorak669 ze starego Multiharda (obecnie mc-*.net)

@topic

Co do tematu to nie ma sensu ;) pvp podupadło od jakiejś wersji i nie jest już za bardzo grywalne ... zależy kto co lubi ... ludzie szukają naprawdę dobrego HC lub innego trybu ewentualnie nowości ( zaznaczam nowości, a nie plagiatów ) 

PZDR :)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

To nie ma sensu, ktos jeszcze na takim czyms gra? Tylko hc, megadrop, mhc, easyhc, moze jeszcze jakas mala spolecznosc -12 lat w to gra :v

+ widać jak bardzo dopracowany serwer.. nawet ClearLag niespolszczone

Zrob ktos cos typu epicpvp - pvp miedzmi graczmi i bossami - chetnie zagram :v

JAVA <3

Opublikowano

jak miała domena? TheMinecraft.pl? jeśli tak to oczywiste że jest Raxona :D ja z nim współpracowałem przez bardzo długi okres czasu :) + projekty typu ModerPoland z Zamorak669 ze starego Multiharda (obecnie mc-*.net)

@topic

Co do tematu to nie ma sensu ;) pvp podupadło od jakiejś wersji i nie jest już za bardzo grywalne ... zależy kto co lubi ... ludzie szukają naprawdę dobrego HC lub innego trybu ewentualnie nowości ( zaznaczam nowości, a nie plagiatów ) 

PZDR :)

LegendCraft.pl, theminecraft.pl kojarzyłem, ale z tego co wiem to tam zawsze więcej epickich zapowiedzi było niż serwera xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...