Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako iż obecny technik ma wolne, to do dokończenia prac przy serwerze potrzebujemy nowego technika.

Serwer survival

Oczekuję:

- Troszkę czasu wolnego na serwer

- min. 16 lat

- Doświadczenie jako technik na serwerze

Oferuję:

- % z serwera

- Rangę

Kontakt:

PW/GG: 62565591

.

Opublikowano

@156651493569347216815.pngCharacter jasne, chyba, że wolisz kogoś, kto nie potrafi się posługiwać mózgiem, językiem polskim czy klawiaturą (chyba, że do kopiowania i wklejania kodu). Z mojej strony pełna uczciwość i profesjonalizm. :)

Posługiwać sie mózgiem??  Ty powinieneś to dawno zrobić i Kliknąć 7634414942294081262404.png i nie logować sie, masz opinię jaką masz i każdy normalny sądzi tak jak ja :)

Co się przypierdzielasz do jezyka i klawiatury, jak normalnie pisze kolego :* Chyba, że nie dowidzisz .

@down 

@Kettler bo tak mi sie podoba, jak masz problem to czytac nie musisz.

@HAMMERxPL No to zapraszam na jakiegoś ts3 :) Kazdy pisząc udaje cwaniaka, ciekawe czy w mordzie też taki wyszczekany jesteś .

@topic 

DOkładnie jak to hamer napisał, tylko jak go nie znasz poczytaj o nim opinie  :lenny:

Opublikowano

@TheMajster stary, nie potrafisz pisać pluginów, zachowujesz się jak niedorozwój, nie znasz podstaw ortografii. Oprócz tych, które są w głównym temacie mojego tematu, nie ma tam ŻADNEJ OPINII KLIENTÓW, ALBO OSÓB, KTÓRE MNIE W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZNAJĄ. Ty również mnie znasz, bo wypisujesz o mnie takie bzdury a nigdy ze sobą nawet nie rozmawialiśmy. Jesteś na bardzo niskim poziomie intelektualnym i dawno powinieneś z tamtymi dostać perma za taki trolling.

Co do tematu to nie podejmę się, dzięki za polecenie TheMajster, tak swoją drogą - na pewno by nie żałował. :) Nie pracuję za % z serwera, tylko pewne pieniądze.

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...