Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się połączyć z EA Online.

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak kupiłem na g2a klucz do bf'a i problem taki, że online nie działa. Założyłem nowe konto kupilem origin acces pograłem 6h i online nie działa. Dziś po raz kolejny nowe konto kupiony origin acces i online dziala. Może wie ktoś o co tutaj chodzi, bo nie zamierzam co chwile kupywać origin acces. 

Dowiedziałem się, że moje pierwsze konto jest prawdopodobnie zawieszone, taka informacje dostałem od EA Help na facebooku. Ale dlaczego wtedy drugim koncie gra działała 6h i potem ten sam problem, że online nie dziala.

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, kupiłem na drugim koncie origin acces i też po paru godzinach online przestał dzialać i nie dziala do tej pory.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak...

W Origin Access jest Battlefield 1 tylko na 10h grania.

Wnioskując z innego posta, jesteś z Islandii i kupiłeś grę PL/RU.

Wnioskując dalej, nie pograsz sb na multi po 10h grania w triala i na twoim głównym koncie nie pograsz sobie w BF1 bez VPN/Proxy.

Możesz jeszcze spróbować zmienić w opcjach konta swój region, ale nie sądzę że podziała.

Jeżeli kupiłeś na g2a bez shielda, to możesz mieć problem z odzyskaniem pieniędzy.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...