Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowaniem tekstur na początku rozgrywki

Venqus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie. A dokładniej gdy gram pierwszy raz po odpaleniu tekstury ładują się zanim zlecę na dół a czasami po kilku sekundach, jednak gdy zginę/wygram to już jest większy problem a mianowicie tekstury ładują się czasami kilka minut (2-5), czasami jest około 70 graczy przy życiu a ja dopiero praktycznie zaczynam coś szukać także wielkie utrudnienie. Raczej to nie jest wina komputera gdyż spokojnie FPS trzymają się w granicach 80-105. Załączam zdjęcie jak te tekstury wyglądają.

post-1552290-0-53915000-1494008336_thumb.jpg

Opublikowano

Zdarzają się czasem takie bugi, mi osobiście przez prawie 50 godzin grania, zdarzyło się to może z 2-3 razy.

A na jakich ustawieniach grywasz?

Opublikowano

Zdarzają się czasem takie bugi, mi osobiście przez prawie 50 godzin grania, zdarzyło się to może z 2-3 razy.

A na jakich ustawieniach grywasz?

Gram na ustawieniach niskich jak większość ludzi, daje to przewagę kosztem jakości ale raczej warto (to prawdopodobnie wiesz jak masz tyle godzin). A dokładniej to ustawienia popularnego amerykańskiego streamera (nie będę tutaj nikogo reklamował). Gdyby mi to się zdarzało co 5-10 gierek to dałbym rade ale co gierkę to raczej przesada i mi już nerwy puściły i przyszedłem po pomoc własnie tutaj. Po kupnie i kilku godzinach gry takiego błędu nie miałem.

Opublikowano

Proponuję sprawdzić te ustawienia - https://www.youtube.com/watch?v=EuUtUxCK2O4

Sam zacząłem tego używać, lekko zmieniłem tylko tekstury i jest lepiej niż wcześniej.

Robiłem to już wcześniej i nie pomogło, jedynie to tylko FPS troszkę podskoczyły. Ale i tak dzięki jak ty nie wiesz to jeszcze może się ktoś znajdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...