Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy clear z junglerów

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Master Yi szybko czyści jungle, jak złoży pierwszy item jungle na SA i botrka + buty to w minute całą jungle robi

Opublikowano

Ile ludzi tyle zdan. Dla mnie bedzie to beda postacie ktore posiadaja niewidzalnosc. Daje to ogromna przewage . Czysta jungle bardzo szybko. Np rengar czy shaco.

Opublikowano

Ile ludzi tyle zdan. Dla mnie bedzie to beda postacie ktore posiadaja niewidzalnosc. Daje to ogromna przewage . Czysta jungle bardzo szybko. Np rengar czy shaco.

Wytłumacz mi, co ma niewidzialność do szybkości czyszczenia jungli?  shaco słabiutko czyści jungle więc o czym ty piszesz? 

Opublikowano

Rengar ma całkiem szybki racja ale shaco ma kiepski,o ile jedynie red/blue dzięki boxom co daje przewagę w czasie clearu ale golemków nie opłaca się robić totalnie jako shaco to samo kurczaki,dopiero po 1 powrocie gdy mamy już tiamat

Najszybszy clear zawsze miał WW teraz po reworku trochę wolniej,potem klasyfikuje się Udyr,Xin,master yi,Lee moim zdaniem

Opublikowano

jako shaco to samo kurczaki,dopiero po 1 powrocie gdy mamy już tiamat

Shaco startujesz na kurczakach i lecisz na reda :) Poza tym jak już tiamat masz to leci wszystko 

Opublikowano

jako shaco to samo kurczaki,dopiero po 1 powrocie gdy mamy już tiamat

Shaco startujesz na kurczakach i lecisz na reda :) Poza tym jak już tiamat masz to leci wszystko
to już zależy od stylu gry ja wolę zaczynać od swojego buffa red/blue w zależności kim gra enemy jg poczym idę zabrać mu jeden z buffów+jedna campa i gank leci.Jeśli grasz na full clear to od kurczaków opłaca się startować.Ale skoro mówimy o samym clearze to tak,najbardziej opłacalna opcja
Opublikowano

shyvana, lee sin, graves - ta trójka nie ma po prostu sobie równych

inne postacie, które też w miare szybko czyszczą jungle, ale nie aż tak jak powyższa trójka to chogath, olaf, vi, amumu, gragas, khazix, nocturne, rengar, sejuani, warwick i pewnie cos o czym zapomniałem 

a5z91yB.png

Opublikowano

Ogólnie to postacie ze skilami obszarowymi z małym cooldownem i względnymi obrażeniami, spróbuj zaca, siona, nautilusa.

Opublikowano

hacarim ma słaby clear. Najlepszy teraz ma graves według mnie, ew. kindred jeśli jeśli umiesz nią skakać

Opublikowano

Ogólnie to postacie ze skilami obszarowymi z małym cooldownem i względnymi obrażeniami, spróbuj zaca, siona, nautilusa.

Szanujmy sie... nautilus do... !?!?!?!?

Opublikowano

Xin według mnie jedna z postaci, która szybko czyści jungle + wychodzi z full hp po całym clearu.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

@ALL UP którzy nie typują gravesa

wasze propozycje mają dobry clear ale nie o to chodziło autorowi.

Odpowiedz:

Graves - w przeciwieństwie do reszty junglerów może sobie pozwolić na więcej ponieważ clear lasu tejże postaci jest UNBALANCED, wchodzi potem do lasu przeciwnika lub gankuje, pomijam fakt, że nawet 0/3/0 graves farmi jak popierdolony, to zdecydowanie numer 1

ps. bardzo kreatywny nick autorze :D

Opublikowano

Szanujmy sie... nautilus do... !?!?!?!?

Zdziwiłbyś się jak dobrze sobie radzi w jungli. Bardzo polecam spróbowanie nim zagrać. Ganki ma świetne.

Opublikowano

Elise, lee sin, kha zix, warwick, no i może ten nieszczęsny graves który według mnie nadal jest słaby no i na końcu Ivern- to są god tier picki z najszybszym jungle clearem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...