Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko mnie wkurza

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem taki, że gdzie nie wyjdę, to k***a ktoś ma do mnie problem.

Codziennie widzę te same ryje na mieście, i się wkurwiam tylko.

Co mam zrobić? Ciężko mi się to ignoruje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wyjedź z kraju i po paru tygodniach miesiącach będziesz tęsknił za tymi mordami. ;=)

W sumie zycie jest wkurwiajace czasami, ale co zrobisz. 

Opublikowano

Ojej, to niedobrze, są na to leki np EUTANAZOL.

Polecam jednak dłuższe spacery po parku, lesie, z dala od miasta.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nie warto sie buntowac przeciw swiatu, z czasem zrozumiesz. Lepiej przemilczec niz powiedziec za duzo. Takie sa zasady. Ja np jeden blad i wylatuje z domu, dlatego musZe sie dostosowac narazie do rodziny. Jesli juz jestes panem w swoim zyciu , niezalezny , masz mieszkanie swoje i zyjesz na wlasna reke to wolnosc romku w swoim domku, wtedy mozesz sobie fikac tylko unikaj problemow i tak, na co ci to.

Opublikowano

Jak pan wyżej - coś, dzięki czemu będziesz mógł się wyżyć. Może wizyta u psychologa? 

To żadna ujma na dumie, a może ci naprawdę pomóc; zdiagnozować twój problem, nauczyć się, jak z nim postępować. :) 

Opublikowano

To samo miałem to był istny koszmar znam twój ból, ale mam na to sposób zażyj APO-PINDOLOL, nie to nie żart jest serio taki lek i mi pomógł ...

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Polecam siłownie, bieganie albo rower co kto lubi, zmęczysz się i nie będziesz miał sił się denerwować :)

evqnfZO.png

Opublikowano

Luzuj i wyjebane no, jakies bobki nie mogą cie wkurwiac. Są ludzie na ktorych trzeba miec wyjebane, zapal sobie jakies wiaderko i zycie nabierze sensu, włącz muzyczke wyluzuj majty i wyjebane, c**j im w papki.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...