Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop wyłącza się po podłączeniu zasilacza

domeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam laptopa marki Toshiba l300 problem polega na tym że jak włączę laptopa z baterii to windows uruchamia się elegancko lecz gdy podepnę zasilacz to laptop resetuje się non stop i wgl nie chce się załadować system, próbowałem z podłączonym zasilaczem uruchomić na trybie awaryjnym i działa, dodam że zainstalowałem nowego windowsa i nic nie pomogło wiec jaka może być to przyczyna? dużo czytałem na ten temat i najprawdopodobniej poszedł kondensator nec tokin a wy co myślicie na ten temat? jeśli poszedł ten kondensator to chyba najlepiej kupić płytę główną bo koszty takie same.

Z góry sory za problem 

Pozdrawiam

Opublikowano

Oddaj do serwisu.

Skoro masz takiego złoma to zrób co piszesz jak potrafisz w ogóle wymienić kondensator. 

Kup sobie lepiej nowszy laptop bo takie naprawianie sprzętu nie mając pojęcia co się robi jest bezsensowne. 

Kondensator może 50 gr, może 1 zł, a może 10 lub 20 zł kosztuje, zależy kto kupuje i gdzie. ;) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...