Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRKR] Rejestracja konta i kilka pytań

BuddyHero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D

To mój pierwszy post na tym oto forum, może ktokolwiek stąd wie jak zarejestrować się na Korean WR?
Przeszukiwałem już najróżniejsze strony, fora, oglądałem różne filmy, ale żaden niestety nie jest aktualny.
Zacinam się przy stopniu 2 rejestracji, gdzie trzeba uwiarygodnić swoją tożsamość - przynajmniej tak translator mówił, ale niestety nie jestem w stanie zrozumieć wielu rzeczy i nie wiem gdzie co wpisać. Język koreański ma zbyt wiele tajemniczych i podejrzanych znaków... (%$*^!~~&*$@)   <.<  :((

Licze, że ktoś może rozwiąże i wyjaśni tą enigme >.> ;)

Byłem stałym graczem, ale niestety Nexon spieprzył sprawę i to równo, jednak WarRock wciąż zaraz po CS'ie wydaje się najlepszą sieciówką FPS. Dlatego chce się dostać do KWR i sprawdzić czy to coś warte B) Mam jeszcze pare pytań do graczy tego serwera: 

1. Czy jest tam dużo graczy innej narodowości niż Koreańczycy?
2. Jak wygląda sprawa z laggami/ cheaterami?
3. Bronie op? Ovc? Zrobili coś z tym? Ostatnio był podobno jakiś update...

To na tyle z moich pytań :D  

cheers, BuddyHero

Opublikowano

1. Nie

2. Okolo 3 pingu. Cheatowanie rowna sie kara pieniezna, ale ma byc niedlugo nawet areszta na kilka dni xD

3. Lepszy balans niz na nexonie, ovc nikt nie uzywa, bo skutek taki sam co up. Tak byl update na balans broni: http://forums.warrock.nexon.net/discussion/6344/kwr-equipment-vehicle-balance-update-patch-notes#latest

Co do rejestracji nie zarejestrujesz sie tak latwo. Potrzebujesz do tego koreanczyka, ktory udostepni Ci swoj wlasny pesel i pozyczy telefon do aktywacji xD

Jak jestes z wawy przejdz sie na chmielna jak jest sell butow, podobno koreance tam poluja xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź  :D 
Nie spodziewałem się aż takich komplikacji  xD  Są może jakieś generatory peseli koreancow?  xD  xD  xD  

No cóż, chyba jednak zrezygnuje z rejestracji :D Może jednak znajdzie się jakiś wytrwały śmiałek, który wybierze się na chmielnową  xD

Opublikowano

Generatorow nie ma. Kiedys tam to moze dzialalo, ale teraz juz nie xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Co do rejestracji nie zarejestrujesz sie tak latwo. Potrzebujesz do tego koreanczyka, ktory udostepni Ci swoj wlasny pesel i pozyczy telefon do aktywacji xD

Koreański "pesel" był wymagany kilka lat temu. Okazał się być to nieskuteczny sposób na odcięcie obcokrajowców, od tamtejszych serwerów. Obecnie, przy rejestracji konta, wymagane jest podanie koreańskiego numeru telefonu i wpisanie kodu potwierdzającego, który otrzymuje się smsem.

Jak jestes z wawy przejdz sie na chmielna jak jest sell butow, podobno koreance tam poluja xD

Usłyszał, że na jednym dropie poszarpałem się, but gra bywa ciężka, nieco z jakimś Koreańczykiem i teraz powtarza. xD Ale fakt, łatwo ich wtedy wyhaczyć.
Opublikowano

Zawsze tez mozna sprobowac na marywilska, ale tam wiecej wietnamczykow i chinczykow xD

Ale po przejsciu weryfikacji kssn jest wymagany tez xD Musza powiazywac swoje konta ze swoim osobistym id.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...