Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare konto - na stronie loguje, w grze nie.

PowietrzeKanada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem stare konto na odkopanym mailu i probuje sie na nie dostac. Nie ma nic o banach ani innych gownach na mailu, konto normalnie loguje sie na stronie, w supporcie zadnych wiadomosci.

Na cliencie te same, identyczne passy nie wchodzą i są złe. Na stronie i cliencie loguje sie na jednym serwerze EUNE.

Co to moze byc?

Opublikowano

Spróbuj zresetować hasło, chociaż wątpię by to coś dało. To samo miałem a po napisaniu ticketa dostałem wiadomość że nie są w stanie ustalić czy to ja jestem prawowitym właścicielem - i konto w piach.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Reinstall ligi i sprawdz czy na pewno masz EUNE zaznaczone w kliencie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Prawdopodobnie konto po zmianach które obowiązywały ze zmianą nicka z 2013-2014.

Najwyraźniej nie zastosowałeś się i nie może odnaleźć prawidłowego summoner name.
Resetowanie hasła nic nie da, napisz do supportu jeśli masz jakieś dowody że jesteś właścicielem konta. ( Przeważnie pytają o 1 zakupionego championa, skina itd. )

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...