Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwani Youtuberzy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

poszukuję YouTuberów którzy zareklamują mi na danym portalu projekt serwera metin2.

Oczywiście wynagrodzenie będzie jak najbardziej i to solidne.

Chętne osoby proszę o poniższy kontakt.

KONTAKT

Prywatna wiadomość na MPC

GG: 10093357

Opublikowano

Nie polecam, serwer nie ma przyszłości, wystarczy wejść w prezentacje serwera, lub na ich forum na sb i poczytać.

Poniżej przytaczam z prezki serwera:

A ja nie polecam - czyżby szykowało się zamknięcie serwera, a może reset kont i 3 odsłona serwera,po tym jak tgm Navi nawykręcał dziś na kontach graczy, wystarczy wejść na forum i poczytać jak i popatrzeć na ss z gry jak to Navi nie prosi, ale żąda pasów do konta gracza i oczyszcza je ze wszystkiego. 

Inny myk  choć nie mam co do tego 100% pewności gracze na wołaj piszą że mają problem z grą i aby GM do nich napisał - a GM co robi gra sobie na prywatnej postaci i ma w dupie graczy ( zaznaczam info nie jest w 100% potwierdzone, ale jak coś to postać 123Giniesz lub 123Gin lub coś w ten guścik, podobno jest postacią GMa a raczej SGM Kelevra.

Juz Naviego nie ma  :) Zabrane przedmioty zostaly oddane.

Całkowicie inna administracja jest, prawa się pozmieniały i tak dalej, nie rób z mordy dupy i nie obrażaj administracji / serwera ze względu na historyczne błędy  ;)

Nie obrażaj administracji ??? Śmieszny jesteś, skoro skład teamu obecnego nazywasz administracją. Po drugie historyczne błędy, jak to się dzieje tu i teraz, a nie wieki temu. Gdzie tu historia ??? Idź pobaw się lepiej priv postacią, bo to wychodzi tobie najlepiej. 

Nie polecam, ze względu na administrację jak i na brak eventów, bo potrafią zrobić tylko karty okey i drop szkat blasku księżyca. I spamować w grze "kto chce kupić sm za pay... coś tam to pisać do GA Kamil. 

Opublikowano

UP a kto powiedział że poszukuję youtuberów akurat na projekt FarisMT2?

Mam wiele projektów serwerów prywatnych metin2, może akurat na Sheile potrzebuję youtuberów hmm...? :)

Opublikowano

Nadal Aktualne??

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

UP a kto powiedział że poszukuję youtuberów akurat na projekt FarisMT2?

Mam wiele projektów serwerów prywatnych metin2, może akurat na Sheile potrzebuję youtuberów hmm...? :)

To może zajmijcie się jednym projektem. A dobrze, a nie masz ich kilka :D

@Hya. Asfen niech sobie kija w dupe wsadzi. 

Od ilu subków poszukiwania?

Opublikowano

To nie czasem asfen?

Jakie wynagrodzenie ma to być? SM czy hajs?

Nie znam żadnego asfena, do dogadania.

To może zajmijcie się jednym projektem. A dobrze, a nie masz ich kilka :D

@Hya. Asfen niech sobie kija w dupe wsadzi. 

Od ilu subków poszukiwania?

100+ :)

Opublikowano

Szukasz ludzi do reklamowania ascariala? xD xD xD xD xD xD xD

wasz screen

2993e9c4138b1.png

youtube

2421714947945661403620.jpeg

Ten metin schodzi na psy ....

Wyjaśniony :D

Nie polecam. Nie reklamuje się kotletów.

background.png

• Kubek zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...