Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem isSprinting = true/false

xAdrianCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem w javie z programowaniem moda do minecrafta na auto sprinta, piszę w javie 8 update 121 jeśli kojarzę dobrze, w mod coder pack 9.10 (mc 1.8) i w 9.03 czasem (mc 1.7.2) oraz napisałem oto taki kod w nowym package i w nowej klasie:

{
	Minecraft.getMinecraft().thePlayer.isSprinting = false;
		Minecraft.getMinecraft().thePlayer.setSprinting(true);
	}
}

i tam isSprinting = false ma błąd, setSprinting nie ma błędu, zaimportowałem kilka klas, kod:

import net.minecraft.client.Minecraft; //Zeby dalo sie robic Minecraft.getMinecraft()
import net.minecraft.entity.player.EntityPlayer; //Nie dziala, ale zeby cos zrobic z tym isSprinting
import net.minecraft.entity.player.EntityPlayerMP; //Nie dziala, ale zeby cos zrobic z tym isSprinting

Ktoś powie co mogę zrobić? Czekam na odpowiedź od @m1ste w prywatnej wiadomości, ale póki nie odpowiedział, jest wcześnie rano napiszę temat na ten temat i zobaczymy co z tego wyjdzie.

@Edit zrobiłem tak:

if(Minecraft.getMinecraft().thePlayer.onGround = false);
    Minecraft.getMinecraft().thePlayer.setSprinting(true)

ale tez nie działa ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...